Ilmoittautumisohje

Tässä seuran edustajien ilmoittautumiskäytäntö kilpailuihin kaudella 2015 - 2016

Ilmoittautuminen Marika Salmelle mieluiten tekstiviestillä 040 7530376 tai hyvissä ajoin seuran sähköposti: hiihto@poytyanurheilijat.fi

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kilpailijoiden nimet, sarjat sekä tuletteko yhteiskuljetuksella kisapaikalle. Pääsääntöisesti mennään yhteiskuljetuksella kisapaikalle.

Ohesta löydät linkin hiihtokalenteri.fi sivulle, johon on koottu piirissä järjestettävät kilpailut ja ilmoittautumisajat niihin. Muihinkin kilpailukalentereissa mainittuihin kilpailuihin osallistuminen on mahdollista. Ilmoittaudu niihin puhelimitse vähintään yhtä päivää ennen kilpailukalenterissa mainittua määräaikaa. Tämä on erityisen tärkeää siksi, että nykyään suurin osa ilmoittautumisista hoidetaan sähköisten ilmoittautumisjärjestelmien kautta, jotka sulkeutuvat tasan kilpailukutsussa ilmoitetulla kellonlyömällä.

Muista ilmoittautua ajoissa, koska jälki-ilmoittautumisista seuralta peritään lisämaksu ja kaikkiin kisoihin se ei edes ole mahdollista. Ja aina siitä aiheutuu ylimääräistä harmia.

Niistä kilpailuista, joiden ilmoittautumisessa käytetään Kilmoa (eli tästä on maininta kutsussa), hiihtäjän on itse mahdollista tarkistaa ilmoittautumisen oikeellisuus kilpailukutsun alareunassa olevasta linkistä "Näytä ilmoittautuneet" 

Kisavoiteluun on mahdollista saada opastusta Haukkavuoressa yleensä kilpailua edeltävänä iltana n. klo 18:00 alkaen. Seuraa ilmoittelua.

Suosittele meitä