Ajankohtaisia asioita

Naiset toisen Superpesis-joukkueen testiin

16.2.2018

Naiset viimeistelyharkoissa Kisariihessä Pöytyän naiset kohtaavat lauantaina 17.2. Rauman talviharjoitteluhallissa Rauman Feran Superpesis-joukkueen, joka valmistautuu viikon päästä palattavaan SM-halliturnaukseen. Pöytyän pelinjohtaja... Lue lisää »

Pöytyä taisteli Suomenmestarin kyydissä

5.2.2018
Markus Wirzenius

Pöytyän naiset kohtasivat 28.1. Pirkkahallissa harjoitusottelussa viime kesäisen Suomenmestarin, kotijoukkue Manse PP:n. Manse juoksutti kiilaan nipun Superpesiksen kärkinimiä, kun vastassa olivat mm. lukkari Sallinen ja huippuvaihtaja... Lue lisää »

Suru-uutinen: Päivi Hongisto on poissa

3.2.2018

Pöytyän pesäpalloilijoita ja koko pesiskansaa kohtasi murheellinen suru-uutinen torstaina 1.2., kun Päivi Hongisto nukkui yllättäen pois. Päivi oli suuressa roolissa niin Pöytyän kuin koko valtakunnankin pesäpallossa, tehden suuren työn... Lue lisää »

Naiset kohtaavat sunnuntaina kello 9.00 hallitsevan Suomen mestarin MansePP:n Tampereen Pirkkahallissa

23.1.2018

Pelinjohtajavelho Juhani ”Kake” Rannikko on varsin tyytyväinen: ”Naisten syksyn ja alkutalven treenit ovat menneet hyvin: ollaan tehty paljon fysiikkaa jos verrataan edellisiin kausiin, unohtamatta suurta määrää huolella... Lue lisää »

Miesten hallipelit käyntiin lauantaina Kotkan Ruonalassa

23.1.2018

Kuva: Timo Kesti Pj. Markus Wirzeniuksen ennakko: ”Pöytyän Urheilijoiden miehet aloittavat hallipelikautensa Superpesikseen noussutta Haminan Palloilijoita vastaan. Viime vuoden ykköspesiksen voittaja on loistava mittari monessakin... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 51 Seuraava »

Suosittele meitä