Voitot tasan - keskiviikkona ratkeaa Ykköspesikseen nousija!

Lauantaina pelattiin Kumilan Kymppi-Katto Areenalla noususta Ykköspesikseen. Kauden yleisöennätys meni rikki kun 227 henkeä kannusti kotijoukkueen hienoon voittoon tasaisessa ja jännittävässä pelissä Rauman Ferasta. Loppunumerot 2-0 (3-2, 2-0). Pöytyän ulkopeli jatkoi siitä mihin Turku-otteluissa jäätiin ja tilanteiden teko oli raumalaisille vaikeaa. Kolmostilanteet menivät niukasti Pöytyälle 12-11. Myös Rauman ulkokenttä oli hyvä eikä kumpikaan  saanut ilmaiseksi tilanteita.

Rauman aloitettua juoksulla tasoitti Pöytyä ensimmäisen vuoroparin kun Essi Ilmasen välilyönnillä Elisa Pauna toi juoksun. Viimeiseen vuoropariin mentiin tasatilanteessa 2-2. Pöytyä sai tasoittavalla sisävuorolla rakennettua yhden palon ajotilanteen josta viimeisenä lyöjänä olleen Essin hermopallo linjaan tuotti tuloksen ja Kaisa Pauna toi jakson voittojuoksun 3-2.

Toinen jakso oli erittäin tasainen ja jännitys säilyi loppuun asti. Pöytyän ulkopeli kesti hienosti lukkari Essin johdolla Rauman vähät kotiutusyritykset  ja ensimmäisessä vuoroparissa tulleilla juoksuilla joukkue vei toisen jakson lukemin 2-0.

Ottelussa oli mukana Kyrön Sale joka arpoi otteluun kaksi lippupakettia ja tarjosi ykköspalkinnot parhaille pelaajille.

Palkitut: 1. Essi Ilmanen (4/1, 6/7)  2. Kaisa Pauna (0/1, 8/9)

Lauantain ottelusta komea voitto

Essi Ilmasen lukkarointi on ollut myrkkyä Feralle

Pelit jatkuivat sunnuntaina Rauman Otanlahdessa. Tällä kertaa Fera oli vahvempi jaksoin 2-0 (3-1, 4-3).

Ensimmäisellä jaksolla Rauma siirtyi kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa 3-0 johtoon ja vieraiden kiri jäi kolmannessa vuorossa tulleeseen kavennusjuoksuun, lyöjänä Johanna Lehtonen ja tuojana Elisa Pauna.

Toisella jaksollakin Rauma pääsi Pöytyän pienten ulkopelivirheiden avittamana 4-1 karkumatkalle eikä viimeisen vuoroparin takaa-ajo aivan riittänyt jaksovoiton mennessä kotijoukkueelle 4-3.

Palkitut eivät lauantaista muuttuneet: 1. Essi Ilmanen (0/0, 2/7) 2. Kaisa Pauna (0/0, 4/7).

Ykköspesikseen nousija ratkaistaan kesksiviikkona 24.8. kello 17.30 Kumilan Kymppi-Katto areenalla, Pöytyän nuori joukkue tarvitsee kotiyleisön tuen joten kaikki paikalle kannustamaan tytöt Ykköspesikseen!