Menu

Ajankohtaisia asioita

Naisten ykköspesiksen uusi sarjaohjelma julki

29.3.2020

Kevät koittaa ja leskenlehdet työntyvät esiin Pöytyällä kovaa vauhtia.  Pesäpalloliitto on julkaissut koronaepidemian vuoksi uusitut sarjaohjelmat myös ykköspesikseen. Mikäli epidemia hellittää, kausi on tarkoitus aloittaa... Lue lisää »

Pesis-joukkueiden yhteisharjoitukset peruttu maaliskuun loppuun

13.3.2020

Kaikkien PöU pesiksen joukkueiden ja harjoitusryhmien yhteisharjoitukset on peruttu toistaiseksi. Koronavirustilannetta seurataan tiivisti ja pidämme joukkueiden vetäjät ajan tasalla tilanteesta. Nyt on tärkeää noudattaa THL:n suosituksia... Lue lisää »

Antti Vallivuori junioripäälliköksi

25.2.2020

Turkulainen luokan- ja liikunnanopettaja Antti Vallivuori (30) on valittu Pöytyän Urheilijoiden pesäpallojaoston päätoimiseksi junioripäälliköksi. Antilla on vahva palloilutausta varsinkin jalkapallon, mutta myös muiden... Lue lisää »

Naiset komeaan voittoon Mynämäestä

3.2.2020

Pöytyän naiset pelasivat talvikauden toisen harjoituspelin Raumalla lauantaina 1.2. Peli kulki hienosti ja vastassa ollut rakas naapuri Mynämäen Vesattaret kaatui puhtaasti 2-0 (5-2, 3-0). Kapteeni Petra Kaitonen oli hurjassa lyöntivireessä... Lue lisää »

Etenijäkoulutus su 26.1. PoP-Areenalla

9.1.2020

PoP-Areenalla on tarjolla huippuluokan etenijäkoulutusta kaikille E-C-ikäisille tytöille ja pojille sunnuntaina 26.1.2020. Kouluttajina toimivat Kankaanpään Mailan Superpesis-joukkueen huippuetenijä Mikko Pauna,PöU pesiksen kokenut... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 72 Seuraava »

Suosittele meitä