Menu

Ajankohtaisia asioita

Naisten leiriviikonloppu päättyi harkkapeliin Raumalla

10.2.2019

Naiset viettivät leiriviikonloppua ja pelasivat pitkän päivän päätteeksi harjoituspelin Rauman talvharjoitteluhallissa. Vastustajaksi saatiin ykköspesiksen tulokas Espoon Pesis, joka esiintyikin todella pirteästi. Ottelu päättyi halliajan... Lue lisää »

Naisilla hieno halliavaus Raumalla

3.2.2019

Kuva: Johanna Ilmanen Pöytyän naiset pelasivat harkkapelin lauantai-iltana Rauman talviharjoitteluhallissa. Vastassa oli yhteistyökumppani Feran Superpesis-joukkue. Pöytyän nuori joukkue oli eka kertaa koko talvena isossa hallissa, ja... Lue lisää »

Lukontalon remontti on valmis - kurkkaa video!

31.1.2019

Jokivarsikumppanien ja ELY-keskuksen Leader-rahoituksen tuella ja kovalla talkoorupeamalla tehty liikuntahalli ja vanhan Lukontalon täydellinen uudistusremontti ovat valmiit. Käy katsomassa Haloo Maaseudun video Facebookissa. Lue lisää »

Ykköspesiksen kotiottelut päivitetty - Päkän muistoturnaus 4.-5.5.

17.1.2019

Miesten ja naisten ykköspesiksen otteluohjelmat on lyöty lukkoon ja runkosarjojen kotiottelut 2019 löytyvät nyt täältä. Miehet pelaavat yhden kotiottelun Raumalla (ke 12.6. PöU - Ulvila). Toukokuun alussa pelataan perinteinen Päkän... Lue lisää »

Sarjaohjelmat julki ja hallipelit käyntiin

13.1.2019

Ykköspesiksen sarjaohjelmat on julkaistu, ja ne löytyvät kokonaisuudessaan liiton sivuilta. Pöytyän miehet aloittavat vieraissa Vähäkyrössä lauantaina 11.5. ja naiset samana päivänä Kankaanpäässä. Miesten kotiavaus on lauantaina... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 63 Seuraava »

Suosittele meitä