Menu

Ajankohtaisia asioita

Naisten välierien ratkaisu keskiviikkona Kumilassa

19.8.2019
Kuva: Timo Kesti

Naisten ykköspesiksen välieräsarja venyi kolmanteen otteluun, kun Pöytyä ei onnistunut voittamaan vieraspeliä Siilinjärvellä sunnuntaina. Jännittävä ottelu päättyi Siipettärien voittoon Supervuorossa 2-1 (0-7, 2-1, 2-1)... Lue lisää »

Sportia Loimaan taukokisassa hieno lyönti - katso video

15.8.2019

Arto Pasuri onnistui keskiviikon 14.8. miesten ykköspesis-ottelussa lyömään pallon tynnyriin. Tämä oli ensimmäinen onnistuminen koko kauden käynnissä olleessa Sportia Loimaan taukokisassa ja tuotti Artolle 200€ lahjakortin Sportia... Lue lisää »

PöU pesäpallo kiittää Jari Lahtista

13.8.2019

Pöytyäläinen Jari Lahtinen on todellinen lasten ja nuorten liikunnan ystävä. Mies lahjoitti merkkipäivä muistamisensa pöytyäläisten seurojen käytettäväksi lasten ja nuorten liikunnan hyväksi ja PöU pesäpallo sai tästä potista... Lue lisää »

Lauantain välierä on Pöytyän kunnan nimikko-ottelu

12.8.2019
Kuva: Timo Kesti

Pöytyän naiset avaavat ykköspesiksen välierät lauantaina Kymppi-Katto Areenalla kello 15.00. Vastustaja selviää keskiviikkona, se on joko Siilinjärven Pesis tai Kajaanin Pallo-Kerho. Toinen välierä pelataan sunnuntaina vieraissa ja... Lue lisää »

Sanni Kyläpekka etenijäkuningatar ja paras kärkilyöjä!

8.8.2019
Kuva: Timo Kesti

Naisten ykköspesiksen runkosarja on päättynyt. Pöytyä voitti A-lohkon ja pöytyäläiset pärjäsivät hienosti myös henkilökohtaisissa tilastoissa. Sanni Kyläpekka voitti etenijätilaston 61 tuodulla juoksulla ja... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 69 Seuraava »

Suosittele meitä