Menu

Ajankohtaisia asioita

Hippo Superjunnu kesäkuussa ala-asteikäisille!

10.3.2019

Kesäkuussa Aurassa, Riihikoskella ja Kyrössä järjestettävään liikuntakerhoon ovat tervetulleita kaikki 7-13 vuotiaat tytöt ja pojat. Tule mukaan liikkumaan ja pelaamaan hauskoja pelejä. Katso lisätiedot täältä Lue lisää »

Ilman tuomareita ei voida pelata - kevään koulutuspäivät nyt julki

4.3.2019

Pesäpallo-ottelussa tuomarit ovat ottelutapahtuman tärkeä palanen. Pöytyällä tarvitaan taas tulevana kesänä iso joukko sekä aikuis- että nuorisotuomareita tuomaroimaan junnupelejä ja maakuntasarjoja. Tarjolla on myös taskurahaa ahkerille... Lue lisää »

Päkän muistoturnaukseen muutoksia - ohjelma nyt valmis

1.3.2019

Vuosi sitten menehtyneen pitkäaikaisen Pöytyäläisen pesäpallovaikuttaja Päivi Hongiston muistoksi pelattavan Päkän muistoturnauksen aikataulu ja ohjelma on varmistunut. Naiset pelaavat Kymppi-Katto Areenalla lauantaina 27.4. kello... Lue lisää »

Miesten joukkue täydentyi

18.2.2019

Pöytyän miesten ykköspesisjoukkueessa "Try-out" statuksella olleet pelaajat jatkavat kaikki Pöytyän ringissä. Kotiuttajajokerin roolissa pääasiallisesti viihtyvä 23-vuotias Antti Hampori siirtyi Pöytyälle Jokioisten... Lue lisää »

Naisten leiriviikonloppu päättyi harkkapeliin Raumalla

10.2.2019

Naiset viettivät leiriviikonloppua ja pelasivat pitkän päivän päätteeksi harjoituspelin Rauman talvharjoitteluhallissa. Vastustajaksi saatiin ykköspesiksen tulokas Espoon Pesis, joka esiintyikin todella pirteästi. Ottelu päättyi halliajan... Lue lisää »

Suosittele meitä