Menu

Ajankohtaisia asioita

Tuomarikoulutus Lukontalolla su 1.3. kello 19.00

25.2.2015

Tuleviin tuomarikoulutuksiin toivotaan tuomarikokeen tekemistä ennakkoon osoitteessa http://www.pesis.fi/kilpailu/tuomarit/saantotesti/ Tarkoitus on että koe olisi tehtynä ja tulostettuna tilaisuudessa.Kokeen tekeminen etukäteen nopeuttaa... Lue lisää »

Pesäpallon talviharjoittelua Auranmaan Viikkolehdessä

13.2.2015

Auranmaan Viikkolehti julkaisi perjantain 13.2. numerossaan koko sivun jutun Pöytyän pesäpalloiiljoiden talviharjoittelusta ja miesjoukkueen valmistautumisesta kovaan debyyttikauteen Ykköspesiksessä. Koko juttu on luettavissa printtilehdestä... Lue lisää »

Pöytyä ja Mynämäki yhteistyöhön

5.2.2015

Pöytyän Urheilijat ja Mynämäen Vesa ovat sopineet yhteistyöstä naispesäpallon saralla. Pöytyän kasvatit Petra Kaitonen ja Mirjami Raitanen saavat kaksoisedustuksen turvin mahdolisuuden pelata Mynämäellä Ykköspesistä ja... Lue lisää »

Miehet Kotka-turnauksessa

1.2.2015

Ykköspesisjoukkue avasi talven hallipelit kahdella ottelulla Haminan Palloilijoita vastaan Kotkassa lauantaina 31.1. Raportti positiivisesti menneestä turnauksesta löytyy joukkueen sivuilta Lue lisää »

Mikko Pauna Varsinais-Suomen paras pesäpalloilija 2014

28.1.2015

Pöytyän Urheilijoiden Mikko Pauna on nimetty Varsinais-Suomen parhaaksi pesäpalloilijaksi Varsinais-Suomen Urheilugaalassa lauantaina. Mikko oli mukana isossa roolissa viime kesänä Pöytyän Urheilijoiden menestyksekkäässä... Lue lisää »

Suosittele meitä