Menu

Ajankohtaisia asioita

Joni Kalttonen Pöytyän punanuttuun

23.9.2014

Loimaan Palloilijoissa viime vuodet pelannut Joni Kalttonen on Pöytyän Ykköspesis-joukkueen tuore sopimuspelaaja. Joni on pelannut Ykköspesistä Loimaan lisäksi 2000- luvulla Jokioisilla ja Köyliössä. Erinomaisena joukkuepelaajana tunnettu... Lue lisää »

B-ikäisten ensi kauden kick-off Lukontalolla 6.10

22.9.2014

Loimaa ja Pöytyä tekevät tiivistä yhteistyötä B-ikäisten sarjoissa tulevalla kaudella. 2015 Pöytyän ja Loimaan B-pojat pelaavat PöU:n nimissä B-poikien SM-sarjaa ja B-tytöt LP:ssä tyttöjen Superpesistä. Joukkueiden yhteinen kick-off... Lue lisää »

Elämä jatkuu nousuhuumassa

19.9.2014

Hienon viikonlopun ja pesiskauden jälkeen arki on koittanut Pöytyälläkin. Tulevaa kautta on ja valmisteltu monella tavalla ja tasolla, mm. Pöytyälle tärkeästä nuorten pelaajien kehitys- polusta pidettiin seurojen yhteispalaveri josta tietoa... Lue lisää »

Pöytyä ykköspesikseen!

14.9.2014

Pöytyän Urheilijat pelasi Varsinais-Suomeen ykköpesispaikan kaudelle 2015 voittamalla ratkaisevassa kolmannessa nousuottelussa länsilohkon voittaneen Jalajärven Jalaksen kotikentällään Kymppi-Katto Areenalla 1-0 (4-4, 5-2). Nousujuhliin... Lue lisää »

Pöytyälle tärkeitä pelaajasopimuksia

13.9.2014

Pöytyä on julkistanut lähes joukkueellisen pelaajasopimuksia ensi kaudeksi. Pöytyän vahva satsaus nuoriin jatkuu, mm. koko nuorista taitureista koostuva ykköskärki ja huippulukkari Heikki Rantanen jatkavat Pöytyän punanutussa. Suurin osa... Lue lisää »

« Edellinen 1 ... 68 69 70 Seuraava »

Suosittele meitä