Menu

27.4. KaMa - PöU 2-1 (3-1, 2-3, k2-1)

Lauantai aamuna kohtasivat Kumura-turnauksen pronssiottelussa Pöytyä ja turnausisäntä Kankaanpää. KaMa oli hävinnyt perjantain iltaottelun kotiutuslyöntikisassa Hyvinkään Tahkolle.

Tämä ottelu oli loppuun asti tasainen, ja Pöytyän ulkopeli oli selvästi parempaa kuin perjantaina vaikka edelleen virheitä tuli keväälle tyypillisesti melko paljon.

Avausjaksoa Pöytyä johti pitkään, mutta KaMa tuli lopulta ohi je vei jakson niukasti 3-1.

Toista jaksoa pelattiin aikapulan takia vain kolme vuoroparia ja jakson ratkaisu nähtiin viimeisen tasoittavalla, kun tasatilanteessa 2-2 Pöytyän etenijäjokeri Arttu Kaurila löi pallon vastustamattomasti kakkospuolelta läpi ja kiersi kunnarin.

Kotiutuslyöntikisassa Pöytyä sai aloittavalla vain yhden juoksun aikaiseksi ja KaMa ratkaisi voiton onnistumalla omalla vuorollaan kahdesti.

Ulkopelit on nyt startattu, seuraavan kerran miehet ovat tulessa lauantaina 4.5. Kymppi-Katto Areenalla. 2.  perinteinen Päkän muistoturnaus alkaa kello 11.00 Ulvilan ja Pöytyän kohtaamisella. Kello 13.15 kohtaavat MansePP ja Ulvila ja turnauksen päättää kello 15.30 Pöytyän ja Mansen kohtaaminen.


Lauantaina  peli koheni ja Superpesis-joukkue KaMa pistettiin ahtaalle

Arttu Kaurila ratkaisi kunnarilla 2. jakson
 

Suosittele meitä