PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

19.5. PöU - Simo 1 - 0 (7 - 2, 9 - 9)

Tuplaviikonlopun toisessa kotiottelussa saatiin vieraita kaukaa pohjoisesta, kun täksi kaudeksi ykköspesikseen noussut Simon Kiri teki ensiesiintymisensä Kymppi-Katto Areenalla.
 
Avausjaksolla Pöytyä teki heti avausvuorossa kaksi juoksua Joona Anttilan ja Antti Hamporin onnistumisilla. Juoksut toivat Joonas Peltomäki ja Niko Julin. Simon kavennettua omalla tasoittavallaan jatkoi kotijoukkue koko jakson vahvaa sisäpeliä tehden jokaisessa vuoroparissa juoksuja. Simo sai aikaiseksi vain kaksi juoksua, ja näin jaksolta selkeät 7-2 voittonumerot.

Toiselle jaksolle mentiin avausvuoropari tasan 1-1, mutta toisen tasoittavalla Pöytyä nousi 1-2 tilanteesta 5-2 johtoon Tapio Mäkipään kaksi juoksua tuottaneella läpilyönnillä ja Anttilan ja Heikki Rasilaisen kotituksilla. Simon kavennetua kolmannessa vuorossa numeroiksi 5-4 pamautti Antti Hampori ajotilanteessa pallon kakkosrajasta pusikkoon, tuloksena 1+3 juoksua ja Pöytyä turvallisen tuntuiseen 9-4 johtoon.
Johto taisi kuitenkin aiheuttaa liian hyvän olon tunteen, ja niinpä Simo teki 4. vuoroparin aloittavalla peräti viisi juoksua pääosin hienoilla lyönneillä ja kiri jakson tasanumeroihin 9-9.
Voittojuoksun haku tasoittavalla ei tuottanut tulosta, niinpä Pöytyälle 1-0 voitto ja kaksi pistettä.

Pöytyältä palkittiin 5 juoksua lyönyt ja 2 tuonut Joona Anttila (1.) sekä komean ajokunnarin täräyttänyt Antti Hampori (2.).

Hieno hellekeli myös näkyi juoksulukemissa, pallo kulki todella liukkaasti ja molemmilta joukkueilta nähtiin hyviä keskipallo-osumia.

Miesten ottelut jatkuvat sunnuntaina 26.5., tuolloin Kumilaan saapuu toinen sarjanousija Kannuksen Ura kello 17.


Antti Hampori avasi kunnarikauden Kumilassa      Kuva: Timo Kesti

Tauolla käyntiin Sportia Loimaan taukokisa      Kuva: Timo Kesti

Uudessa "aurinkokatsomossa" paistateltiin komeassa säässä      Kuva: Timo Kesti

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi