PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

7.8. PöU - Ulvila 2 - 1k (0 - 1, 5 - 2, 1 - 1, 4 - 2)

Pöytyän miesjoukkue kohtasi paikallisvastustaja Ulvilan neljännen ja viimeisen kerran keskiviikkona Kumilassa. Kaikki kauden aiemmat ottelut olivat päättyneet Satakuntalaisten voittoon, vaikka Pöytyällä oli joka ottelussa mahdollisuus viedä koko potti. Tällä kertaa revanssi onnistui.

Avausjakso oli tarkaa ulkopeliä molemmilta ja jakson ainoa juoksu syntyi Ulvilan J-P Katajiston läpilyönnillä kakkospuolelta. Kumpikin joukkue rakensi kolmostilanteista ihan mukavasti, mutta kotiutukset jäivät ”piippuun”.

Toisella jaksolla tarkka ulkopeli jatkui. UPV siirtyi kolmannen vuoroparin alussa 0-2 johtoon lyöjätilaston kärkinimen Petri Kulmalan onnistumisella ja Pöytyä alkoi olla pakkoraossa omalla tasoittavalla sisävuorollaan.
Pöytyän kärki rakensikin yhden palon ajotilanteen, jota purkamaan asettui Marlo ”Hovi” Jaakkola. Jaakkolan komea kumura pomppasi kakkoskopparin yli ja pallo karkasi pusikkoon. Tuloksena pajatso tyhjäksi eli kunnari ja kolme tavallista juoksua ja Pöytyä 4-2 johtoon. Perään vielä Antti Hampori kotiutti Tapio Mäkipään ja näin jakson loppuluvut 5-2 olivat taululla.

Supervuorossa molemmat onnistuivat kerran, kotijoukkueen juoksun löi Jere Harjuvaara ja toi Niko Julin.

Kotiutuslyöntikisa oli tällä kertaa Pöytyän näytöstä: neljä viidestä parista onnistui ja näin näin voitto ja kaksi tärkeää sarjapistettä  jäivät Pöytyälle.

Ottelun kolmostilanteet tasattiin 16-16.

Pöytyän parhaina palkittiin 2. jakson ratkaisija Marlo Jaakkola ja hyvin kentällä jälleen edennyt etenijäjokeri Arttu Kaurila (2.).

Kotipelejä on vielä kaksi jäljellä, seuraavaksi Kymppi-Katto Areenalle  saapuu Laukaa sunnuntaina 11.8. kello 17.00.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi