PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

20.8. mansepp - PöU  2-1 (9-2, 1-4, 2-0s)

Pöytyän miesten Suomensarjan etelälohkon viimeinen ottelu pelattiin Tampereen Kaupissa MansePP:n kakkosjoukkuetta vastaan.

 

Ottelussa ei kummallakaan ollut enää varsinaista panosta, joukkueet pelasivat enää sijasta 5 etelälohkossa. Vierasjoukkue lähti kamppailuun varsin nuorella kokoonpanolla useista poissaoloista johtuen ja pelinjohtaja Paavo Kalliokin oli poissa rivistä.

 

Avausjaksolla ei pöytyäläisten peli lähtenyt käyntiin ja Manse veikin jakson varsin helposti selkein numeroin.

 

Toisella jaksolla tehtiin selkeä ryhtiliike ja ajoittain pelissä oli jo tunnelmaa ja meininkiä tunteidenkin noustessa pintaan. Pöytyä ulkopeli toimi mainiosti ja sisälläkin saatiin tilaannetta ja onnistumisia, mm. Lauri Gröndahl löi komean kunnarin kolmosrajasta. Jakso päättyi selkeästi vieraille 1-4.

 

Supervuoron Pöytyä aloitti ulkona ja teki nopeasti kaksi paloa taululle. Takaknetän lyönti yllätti kuitenkin Pöytyän kopparit ja tuloksena kaksi juoksua joilla Manse lopulta vei Surervuoron 2-0 ja koko ottelun näin 2-1.

 

Kautta sävytti selkeästi tiedossa ollut suuri vaihtuvuus usean pelaajan varusmiespalveluksen ja raskaan B-poikakauden johdosta, mutta yhteenveto jää kuitenkin selkeästi plussalle: nuoret miehet osoittivat potentiaalinsa ja tästä on hyvä lähteä harjoittelemaan kohti uutta kautta 2022.

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi