Menu

PöU- KaMa 0-2 (1-6, 1-11)

Päivän toiseen otteluun Pöytyä joutui lähtemään lyhyellä palautumisajalla edellisestä pelistä, kun taas Kankaanpää aloitti oman turnauksensa tästä ottelusta. Pöytyä aloitti ottelun pirteästi luoden tilanteita, mutta tulosta se ei tuottanut. KaMa sai tasoittavalla vuorollaan tehtyä 2 juoksua. Toisessa vuoroparissa lyöjäjokeri Marlo Jaakkola löi turnauksen ensimmäisen juoksunsa kotiuttaen sillä Pomellin. Tilanne kaveni näin 1-2:een. Kankaanpää onnistui omalla vuorollaan kolmesti muun muassa Pöytyän joukkueestakin tutun Miikka Riikosen johdolla. Pöytyän tilanteen rakentelu oli ensimmäisellä jaksolla vaikeaa eikä tulosta tahtonut tulla. Riikosen kuritettua entistä seuraansa vielä kertaalleen poistuttiin tauolle KaMan jaksovoittolukemin 1-6.

Toiselle jaksolle kentälle tuli sisuuntunut pöytyäläisjoukkue, joka aloitti jakson hyvin pysäyttämällä KaMan kovan hyökkäyksen. Omalla tasoittavalla vuorollaan joukkue onnistui juoksunteossa. Lyöjänä toimi jälleen Jaakkola ja tuojana puolestaan Kitola. Kankaanpää onnistui omalla toisella vuorollaan tasoittamaan tilanteen 1-1:een. Pöytyä ei tasoittavallaan pystynyt hyödyntämään omaa ajolähtötilannettaan. Kolmannessa vuoroparissa Riikonen jatkoi omaa showtaan siirtämällä KaMan 3-1- johtoon kahdella lyödyllä juoksulla. Kolmannen tasoittavalla Pöytyä yritti vimmatusti kuroa eroa umpeen. Tilannetta tuli, mutta niitä ei pystytty hyödyntämään. Ottelun loppupuolella alkoi näkyä myös pitkän turnauspäivän rasitukset ja jakson loppulukemat repsahtivat lopulta 1-11:een ja näin ollen koko peli 0-2 KaMalle.

”Joukkueen koneesta loppui bensa. Pelialusta oli myös todella raskas. Pelissä oli hyviä elementtejä niin kauan, kun virtaa riitti. Sitten kun bensa loppuu koneesta putoaa myös pää pois pelistä”, summasi pelinjohtaja pelin jälkeen.

Kaiken kaikkiaan turnaus oli positiivinen kokemus.

”Isoin anti turnauksesta oli se, että päästiin pelaamaan. Turnaus antoi itseluottamusta, kun pystyimme pärjäämään hyvin ensimmäisessä pelissä. Lisäksi saamme hyvää oppimateriaalia videoilta niin sisä- kuin ulkopelistäkin”, totesi Wirzenius

Seuraavan kerran Pöytyän miehet ovat tulessa ulkokentillä huhtikuun lopulla.

- Jere Hellsten


Marlo "Hovi" Jaakkolaa hymyilyttää ennen toista peliä -:)

Suosittele meitä