Menu

Manse PP- PöU 1-1 (3-4, 5-3)

Aamun ensimmäisessä ottelussa Pöytyä kohtasi Mansen. Ottelun alku oli Pöytyältä hieman hankala, ja ensimmäisen vuoron kahdesta ajotilanteesta ei saatu tulosta aikaiseksi. Manse puolestaan käytti omat paikkansa ja ensimmäinen vuoro päättyi lukemiin 2-0. Pöytyä sai koneensa käyntiin toisessa vuoroparissa, kun läpi turnauksen mainioita otteita esittänyt Arto Pasuri kotiutti Mattias Kitolan. Toisen vuoroparin jälkeen tilanne oli 3-1 Mansen hyväksi.

Seuraavassa vuoroparissa Pöytyä siirtyi 3-4-johtoon, kun ensin Pasuri pamautti pallon takaa läpi. Tällä lyönnillä kotipesän turvaan kiiruhtivat Joona Salmi ja Toni Pomell. Läpilyönnin jälkeen joukkue sai pelistä otteen, joka palkittiin Arttu Kaurilan lyömällä ja Heikki Rasilaisen tuomalla johtojuoksulla. Pöytyän ote tukevoitui myös ulkokentällä, ja turnausisäntien yritykset pystyttiin nollaamaan kerta toisensa jälkeen. Pöytyäkään ei enää kyennyt kasvattamaan juoksusaalistaan, ja näin kirjattiin tilastoihin Pöytyän jaksovoitto juoksuin 3-4.

Toisen jakson alku muistutti hyvin paljon ensimmäistä, kun Manse siirtyi 2-0- johtoon saatuaan pelinsä pyörimään kärjestä. Pöytyä onnistui kuitenkin vastaamaan isäntien terävään alkuun omalla vuorollaan. Ensin Pomell onnistui yllättämään Mansen takakentän ja kotiin kirmasi Kaurila. Heti perään Pasuri kotiutti Pomellin. Ensimmäisen vuoron jälkeen lukemat taululla olivat 2-2. Toisessa vuoroparissa Manse loi painostusta Pöytyän ulkokentälle, joka tuotti tulosta kolmen juoksun verran. Pöytyä onnistui juoksunteossa kerran, kun harhaheiton avustamana kotiin ehti Kitola. Viimeisissä vuoroissa ei enää juoksuja syntynyt, vaikka Pöytyä onnistuikin luomaan ottelun loppuun pienen paineen. Näin jakson loppulukemat 5-3 Mansen hyväksi ja koko ottelu päättyi 1-1 tasapeliin. Myös ottelun kolmostilanteet menivät tasan 15-15. Pöytyän pelinjohtaja Markus Wirzenius oli tyytyväinen joukkueen otteisiin:
”Pelissä oli paljon positiivista. Molemmat joukkueet löivät paljon juoksuja ja pysyimme hyvin mukana juoksuntekokilpailussa. Pelistä huomasi, että molemmilla joukkueilla on vielä tekemistä ulkopelinsä kanssa. Omassa ulkopelissämme positiivista oli erityisesti pelaajien hyvä keskinäinen kommunikaatio.”


Keskittyneenä kohti avauspeliä kapteeni Virtasen johdolla

Suosittele meitä