Menu

Ulvila – Pöytyä 2-0 (5-2, 1-0)

Pöytyän miehet pelasivat viikonloppuna tuplapelit, kun kotona Jokioisista otetun voiton jälkeen joukkue matkasi seuraavana päivänä Ulvilaan Pesäveikkojen vieraaksi. Ottelun alku oli tarkkaa peliä. Avausvuoroparissa kumpikaan joukkue ei saanut miestä kolmospesälle. Ottelu rävähti kunnolla käyntiin, kun toisessa vuoroparissa Ulvilan Tuukka Mansikkamäen lyönti lipsahti läpi Pöytyän ulkokentältä. Seurauksena oli kaksi juoksua. Pöytyä pääsi kuittaamaan tilanteen Ville Harjun kotiuttaessa Mattias Kitolan ja Toni Pomellin välilyönnin siivitäessä kotipesään Valtteri Virtasen. Ensimmäisen jakson viimeisessä vuorossa Ulvila kuitenkin käänsi tilanteen itselleen tehden siinä kolme juoksua ja voittaen jakson 5-2.

Ottelun toinen jakso oli todellista ulkopelin juhlaa. Ainoastaan yksi juoksu riitti jaksovoittoon ja sen pöytyäläisten harmiksi iski kotijoukkue. Toisella jaksolla näkyi Pöytyän joukkuetta koko viikonlopun vaivannut sisäpelin nihkeys. Joukkue onnistui luomaan mahdollisuuksia juoksuntekoon, mutta niitä ei kyetty hyödyntämään. Ulvila voitti toisen jakson 1-0 ja koko ottelun 2-0

”Ulkopeli antaa tällä hetkellä meille mahdollisuuden voittaa, mutta sisäpelissä tulee liikaa virheitä, sakkauksia ja emme pystyneet ottamaan voittoa, joka oli meille tarjolla. Tulos oli tästä pelistä huono, mutta joukkueen tilanteenrakentelu meni mielestäni eteenpäin Jokioinen-pelistä”, summaa Wirzenius tuplaviikonloppua.

Harjoituskentällä on aika palata perusasioiden äärelle.

”Tarkoitus on hakea varmuutta puhtaiden lyöntitoistojen kautta ja laitettaa perusjutut kuntoon”, valottaa pelinjohtaja.

Pöytyän kokoonpano:

1 Julin 1V
2 Kitola 2p
3 Virtanen 2v
4 Mäkipää 2k
5 Pomell 3p
6 Rouhiainen 3k
7 Kiviharju 3v
8 Pasuri S
9 Iivonen L
10 Harju
11 Angervisto
12 Rasilainen

Pöytyän miehille tarjoutuu mahdollisuus revanssiin Ulvilasta jo sunnuntaina 6.5., kun joukkueet kohtaavat uudelleen Kymppi-Katto Areenalla kello 16.00. Otteluun on vapaa pääsy. Tuo ottelu on kenraaliharjoitus 12.5. Tamepereella alkavaan sarjakauteen.

- Jere Hellsten

Suosittele meitä