Menu

12.7. Hamina - PöU 2 - 1 (3 - 1, 1 - 3, 2 - 1)

Keskiviikon vieraspelimatka suuntautui Haminan perinteikkäälle Vallikentälle, jossa sarjakärki Siilinjärvi oli edellisellä kierroksella kokenut puhtaan 0-2 tappion sarjakakkoselle. Valtteri Virtanen toipui edelleen alaraajavammasta ja Sami Virron mystinen tauti ei ota talttuakseen, muilta osin Pöytyä pääsi otteluun parhaalla miehistöllä.

Avausjakso ratkesi jo ensimmäisessä sisävuorossa. Pöytyä ei ollut riittävän terävänä ulkokentällä, ja Hamina teki kolme juoksua pienten ulkopelivirheiden avittamana. Loppujakso meni tasaisesti eikä Hamina saanut lisäjuoksuja. Vieraiden sisäpeli takkusi kuitenkin melkoisesti, ja tuotti vain kaksi kolmostilannetta. Suuri osuus tässä oli myös HP:n vahvalla nollatilannepelaamisella ja lukkari Jesse Eskelisellä.

Toisella jaksolla tilanne kääntyi, Pöytyä pääsi kuskin paikalle heti avausvuoroparissa. Vierasjoukkue teki jaksolla lopulta kolme juoksua: lyöjinä Marlo Jaakkola, Roni Wahl ja Miikka Riikonen ja tuojina Mikko Pauna kahdesti ja Sebastian Jaakkola kerran. HP:n kavennus viimeisessä vuorossa jäi kosmeettiseksi ja näin edessä oli supervuoropari.

Pöytyä aloitti supervuoron sisällä hyvin ja sai aikaan Roni Wahlin lyömänä ja Niko Julinin tuomana juoksun. Tasoittavalla kuitenkin takakentän koppilyönti tippui ajotilanteessa räpylästä ja Hamina vei sillä Supervuoron voiton.

Palkitut: 1. Roni Wahl 2. Mikko Pauna

Tilastot  Otteluvideo Vimeossa

Pöytyä jatkaa sarjassa tukevsti kolmantena ja kohtaa seuravaksi viime peleissä vahvasti esiintyneen Jyväskylän Kirin Kymppi-Katto Areenalla sunnuntaina kello 16.


Haminassa  oli 742 katsojaa alun tihkusateesta huolimatta


Sadevarustuksella otteluun :) 

Suosittele meitä