Menu

23.7. MansePP - PöU 2 - 0 (7 - 3, 6 - 4)

Tampereelta ei pisteitä hyvästä taistelusta huolimatta.

Pöytyän miehet kävivät sunnuntaina Tampereella kuusi peräkkäistä voittoa ottaneiden MansePP:n keisareiden vieraana aurinkoisessa Kaupissa. Pöytyä oli voittanut joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset Kumilassa selvästi, mutta nyt Manse oli terävänä heti ottelun alusta.

Avausjakso ratkesi jo ensimmäisessä vuoroparissa, kun Manse meni 5-0 johtoon räpylävirheellä ja Petteri Kortelaisen pajatson tyhjentänellä kakkosrajaleikkurilla. Vieraat nousivat vielä hyvillä suorituksilla 5-3 tilanteeseen, mutta jakso kääntyi lopulta selkeästi Manselle.

Toisella jaksollakin Manse painosti ja johti viimeiseen vuoropariin mentäessä 3-1. Pöytyä tuli kuitenkin takaa ohi siirtyen 3-4 johtoon hyvillä suorituksilla ennen viimisen vuoroparin tasoittavaa. J-P Maunuksela tasoitti kuitenkin jaksoluvut välilyönnillä ja lopulta Juho Ammesmäen kakkosrajaleikkuri ratkaisi jaksovoiton ja täyden pistepotin kotijoukkueelle, joka oli tällä kertaa selvästi vahvempi.

Pöytyältä palkittiin kolme juoksua tuonut ja komeita ulkopelisuorituksia esittänyt Mikko Pauna  (1.)  ja neljä juoksua lyönyt jokeri Marlo Jaakkola (2.)

Pelit jatkuvat torstaina 27.7. kello 18.00 Ulvilassa.

Tilastot Otteluvideo Vimeossa


Kaupista ei irronnut voittoa kuin hutunkeitosta :)

Suosittele meitä