Menu

25.5. PöU - Hamina 0 - 2 (3 - 7, 2 - 3)

Helatorstain mittelössä sarjakakkonen Pöytyä kohtasi sarjaa puhtaalla pelillä johtaneen Haminan. Mukava ilma houkutteli sarjan kärkikamppailuun paikalle  yli 300 katsojaa jotka saivatkin nähdä isoja tunteita ja tiukkoja tilanteita sisältäneen ottelun joka lopulta päättyi vieraiden 0-2 voittoon. Molemmilta joukkueilta puuttui ottelusta pikkuvaivojen vuoksi yksi avainpelaaja: Pöytyältä Mikko Pauna ja Haminalta Jesse Eskelinen.

Avausjakso kääntyi vieraille toisessa vuoroparissa, jossa Pöytyäläisten ulkopeli seisahtui ja Hamina teki peräti viisi juoksua. Kun sisäpeli ei tuottanut kuin kolme juoksua päättyi jakso ympyräkaupungin miesten selvään voittoon.

Toisella jaksolla Pöytyä oli parantuneen ulkopelin siivittämänä kiinni jaksovoitossa aina viimeisen vuoroparin tasoittavalle asti, johon mentiin Pöytyän 2-1 johdossa. Erikoisten tapahtumien jälkeen Hamina sai kuitenkin yhdellä palolla tilanteen päälle ja Ville Aalto löi  jaksolle ratkaisun ja kaksi juoksua.

Otteluisäntä K-Rauta Loimaa palkitsi Roni Wahlin ja Sebastian Jaakkolan. Kolmostilanteet Haminalle 15-21.

Citizen Kunnarin palkinto eli Citizen Eco-Drive rannekello jäi tällä kertaa  lunastamatta kun kukaan pelaajista ei onnistunut lyömään kunnaria.

Tilastot      Otteluvideo Vimeosssa


Pöytyän Lukkari Sami Virto kotiutti 2. jaksolla komeasti Valtteri Virtasen


J-P Niittymäki ja Roni Wahl lehdistötilaisuudessa

 

Suosittele meitä