Menu

16.7. PöU - Jyväskylän Kiri 2 - 1 (1 - 2, 9 - 3, 5 - 1)

Kesäinen keli helli yleisöä sunnuntaina Kumilassa, kun Pöytyän miehet kohtasivat viime kaudella vielä Superpesistä pelanneen Jyväskylän Kirin.

Kotijóukkue antoi yleisölle kunnolla vastinetta rahalle, ja avausjakson 1-2 tappion jälkeen kotiutukset alkoivat toimia. Toisessa vuoroparissa Pöytyä nousi 0-2 tappioasemasta 4-2 johtoon vahvoilla lyönneillä ja lopullinen tyrmäys tuli kolmannessa vuoroparissa:  ensin Tero Lepola löi kaksi kertaa peräkkäin keskipompulla miehen kotiin ja Miikka Riikonen pomputti vielä kolmannen heti perään. Kun vielä Marlo Jaakkola ja Joona Iivonen löivät miehen tupaan, oli toinen jakso sinettiä vaille valmis 9-3 numeroissa.

Supervuoroparin ratkaisu lähti Riikosen mailasta: yhden palon ajossa Miikka löi todella kovan lyönnin kakkosjatkeelle ja pallo painui vastustamattomasti pusikkoon, tuloksena 1+3 juoksua ja Riikoselle Kyrön Kulta-Kellon lahjoittama Citizen Eco-Drive! Joona Salmen kotiutettua vielä Riikosen sai Pöytyä Supervuorossa aikaiseksi peräti 5 juoksua, jotka riittivät helposti ottelun voittoon.

Otteluisäntä Auranmaan OPKK:n palkitut: 1. Miikka Riikonen 2. Joona Iivonen.

Pöytyä jatkaa sarjassa tukevasti kolmantena. Keskiviikkona 19.7. saapuu Kumilaan sarjanousija Vähäkyrön Viesti. Otteluun on tulossa iso joukko intialaisia ja australialaisia pesäpalloilijoita, jotka osallistuvat Turussa pelattavaan World Cup-turnaukseen. Lisäksi ottelu on osa Pöytyän kehityshanke Tulevaisuusmatkaa, ja kunta tarjoaa sissänpääsyn kaikille pöytyäläislle ilmaiseksi. Lisäksi pöytyäläiset saavat kahviin ja makkaraan oikeuttavat lipukkeet ilmoittautumalla tunnussanalla ”tulevaisuusmatka” paikalla oleville kunnanvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajille.

Tilastot Otteluvideo Vimeossa

Kuva: Paula Pellonperä


Miikka Riikonen ratkaisi Supervuoron ja kuittasi kunnarilla Citizenin rannekellon itselleen

Suosittele meitä