Menu

11.6. PöU - MansePP 2 - 0 (4 - 2, 2 - 0)

Pöytyälle riemukas voitto ennakkosuosikista!

Pöytyän miehet nappasivat kauden ensimmäisen kotivoittonsa viiden ottelun voittoputkessa Kumilaan saapuneista MansePP:n keisareista.

Kotijoukkueen vahva ulkopeli sai jälleen jatkoa ja räpylä kesti mainiosti ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä pelanneen nuoren lukkari Joona Iivosen johdolla. Iivonen jatkoi siitä mihin Vähäkyrössä jäi, nyt tylsyivät Mansen kovat kotiuttajajokerit Malinen ja Kortelainen.

Avausjakso ratkesi toisessa vuoroparissa kun yhden palon ajotilanteessa Miikka Riikosen polttolinjaan suuntautuneella lyönnillä Mikko Pauna toi avausjuoksun ja jatkotilanteessa Manse käynnisti harhaheittorallin, jonka tuloksena sekä Waltteri Hämäläinen että Valtteri Virtanen ennättivät kotiin ja Pöytyä johti jo 3-0.

Toista jaksoa edettiin Pöytyän 1-0 johdossa viimeiseen vuoropariin asti kun toisessa vuorossa Roni Wahl onnistui kotiuttamaan Paunan ja vahva ulkopeli piti Mansen nollilla. Neljännen alkuun Pöytyän vahva ykköskärki rakensi jälleen väkisin  tilanteen jonka parivaljakko Wahl-Pauna taas hoiti onnistuneesti.

Kolmostilanteet ottleussa tasan 15-15. Otteluisäntä Kotimuna palkitsi ykköspalkinnolla Roni Wahlin ja kakkospalkinnolla hienosti pelanneen juuri 17 täyttäneen lukkari Joona Iivosen.

Seuraavat kotiottelut miehillä ovat ensi viikonloppuna, lauantaina 17.6. kello 16.00  saapuu Muhos Kumilaan ja sunnuntaina 18.6. on Ylivieskan Kuulan vuoro. Myös tuo ottelu alkaa kello 16.00.

Tilastot otteluvideo Vimeossa

 
17-vuotias Joona Iivonen jatkoi loistavia otteita lautasen ääressä

Myös Roni Wahl jatkoi hienoja ottelujaan Pöytyän paidassa

Kuvat: Paula Pellonperä

Suosittele meitä