Menu

27.8. PöU - Oulu 0 - 2 (0 - 3, 3 - 11)

Pöytyän ensimmäinen Superpesiksen kotiottelu päättyi selvään tappioon, kun Oulun Lippo Pesis vei vahvoilla otteillaan Superpesiskarsinnan toisenkin osaottelun.

 

Kymppi-Katto Areenalla oli peräti 980 katsojaa, jotka kannustivat hienosti kotijoukkuetta. Kumilan kentän yleisöennätys lyötiin näin komeasti, edellinen 632 oli syksyltä 2014, jolloin miehet nousivat Ykköspesikseen!

 

Ensimmäinen jakso meni numeroiden valossa tasaisesti. Vieraat olivat kuitenkin valmistautuneet huolellisesti otteluun, ja Pöytyän tilanteiden rakentelu oli suurissa vaikeuksissa tuottaen vain kaksi kolmostilannetta.

Tosisella jaksolla menttin 1. vuoropari ilman juoksuja Pöytyän sisäpelin aukeamisesta huolimatta. Toisessa Tapani Piri löí ykköstilanteessa  1+1 ja Kyrön Kultakellon Citizen Eco-Drive rannekellon  tuottaneen unelmalyönnin kakkosjatkeelle ja oululaisten lyöntipeli aukesi. Tuloksena oli kolmannessa vuorossa peräti 8 juoksua. Viimeisessä vuorossa kotijoukkue pääsi vielä kaunistelemaan numeroita ja hakemaan sisäpelionnistumisia keskiviikon Oulun vierailua varten.

 

Ottelisäntänä olleen TOK Sale Kyrö & Pöytyän komeat palkinnot pokkasivat hyvin onnistuneet Toni Pomell (1.) ja Joona Salmi (2.).

Ottelusarja jatkuu keskiviikkona 30.8. kello 17 Oulussa, Superpesispaikka on tulloin jo katkolla Oululle.

Tilastot    Otteluvideo Vimeossa

Kuvat: Paula PellonperäKatsomossa 980 henkeä ja hieno tunnelma!

Suosittele meitä