Menu

19.7. PöU - Vähäkyrö 2 - 0 (4 - 3, 12 - 0)

Koleahko keli oli latistaa tunnelman keskiviikon kansainvälistä tunnelma sisältäneessä Ykköspesisottelussa Kumilassa. Otteluun toivat kuitenkin mukavan säväyksen Pöytyän vieraiksi kutsumat intialaiset pesäpalloilijat, jotka ovat Suomessa osallistumassa Turun World Cup-turnaukseen.

Myös Pöytyän kunta oli ottanut tapahtuman osaksi omaa tulevaisuusmatkaansa, ja tarjosi ottelun sisäänpääsyn sekä kahvit sekä makkarat kaikille Pöytyän kuntatiimin jäsenille. Paikalle saapuikin kauden ennätysyleisö 479 henkeä!

Avausjakso eteni tasaisissa ja jännittävissä merkissä aina viimeiseen vuoropariin asti, johon siirryttiin Pöytyän niukassa 2-1 johdossa. Vähäkyrö meni kuitenkin ohi ja 2-3 johtoon Joonas Riikilän komealla kakkosjatkelyönnillä, jossa oli eväät enempäänkin, mutta Mikko Paunan ripeä pallon haku esti lisäjuoksut. Tasoittavalla Pöytyä nousi kuitenkin väkisin rinnalle ja ohi jokerien Miikka Riiikosen ja Marlo Jaakkolan hienoilla ratkaisuilla.

Toisella jaksolla kotijoukkueen peli aukesi vasta toisen vuoroparin lopussa, kun kahden palon tilanteessa Joona Salmi onnistui viimeisellään löymään pallon kakkospuolelta pusikkoon ja kiersi uransa ensimmäisen kunnarin. Kunnari tiesi myös Kyrön Kulta-Kellon ja Citizenin lajhoittamaa Citizen Eco-drive rannekelloa Joonalle. Joonan odottaessa kolmosella tuplajuoksua täräytti Mikko pallon kakkosjatkeelta kauas pöpelikköön ja kiersi myös kunnarin. Kun Joona toi edellä tuplajuoksun, oli tilanne yhtäkkiä jo 3-0.
Kolmannessa vuoroparissa onnistui vuorostaan Sebastian Jaakkola kunnarissa 1+2 tuottaneella läpilyönnillä.
Viimeisessä vuorossa  Miikka Riikonen löi vielä ajokunnarin ja Joona Iivonen kopparin yli pompanneella kumuralla  kaksi juoksua ja loppunumerot jaksolta 12-0.

Otteluisäntä Agrikumppanien palkitut: 1. Mikko Pauna  2. Miikka Riikonen

Pöytyä pelaa seuraavaksi kotikentällä vasta kahden viikon kuluttua 2.8., jolloin vieraaksi Kymppi-Katto Areenalle saapuu Siilinjärven Pesis. Sitä ennen edessä on neljän ottelun vierasputki, paikallislohkon joukkueet MansePP ja Ulvila kohdataan ensin ja 29.-30.7. edessä on pitkä viikonloppumatka Muhokseen ja Ylivieskaan.

Tilastot  Otteluvideo Vimeossa


Miehet pääsivät yhteiskuvaan Intialaisten pesäpalloilijoiden kanssa :)


Miehillä oli ottelussa innokkaat airueet :). Kuva: Timo Kesti
 

Suosittele meitä