Menu

7.6. Vähäkyrö - PöU 0 - 2 (0 - 1, 0 - 3)

Hienolla ulkopelillä täydet pisteet Kyrölästä

Pöytyän miesten hyvät vieraspeliesitykset saivat jatkoa Vähäkyrön Viestin vieraana keskiviikon ottelussa. Kotijoukkue jäi kokonaan juoksuitta ja sai koko pelissä vain viisi kolmostilannetta. Vahvan ulkopelin sieluina olivat jälleen hienoja otteita esittänyt lukkari Joona Iivonen ja  polttolinjassa komean määrän paloja tehnyt ykköspalkittu Waltteri Hämäläinen.

Avausjaksolla ei lyötyä juoksuja

Avausjaksolla kumpikaan ei saanut lyötyä juoksuja ja vain alle 40 minuuttia kestänyt jakso ratkesi kun VäVin lukkari Mika Joensuu lipsautti vapaataipaleen Niko Julinille.

Ykköskärki teki tarvittavat juoksut toisella jaksolla

Toisella jaksolla ulkopeli oli edelleen tiukkaa ja Pöytyä onnistui kotiutuksissa kolmesti: lyöjinä Roni Wahl, Waltteri Hämäläinen ja Miikka Riikonen. Tuojina ykköskärjen "teletapit": Niko Julin kerran ja Mikko Pauna kahdesti.

"Ulkopeli oli tänään hyvällä tasolla ja räpylä kesti hienosti. Teimme palot käytännössä kaikista paikoista joista ne oli mahdollista tehdä. Sisäpeli oli edelleen kotiutusten osalta tukkoista mutta tarvittavat juoksut tehtiin väkisin. Hieno voitto ja tärkeät pisteet" summasi pelinjohtaja J-P Niittymäki lähes helteisessä säässä pelatun ottelun.

Palkitut: 1. Waltteri Hämäläinen 2. Niko Julin

Tilastot 

Pelit jatkuvat sunnuntaina kello 16.00 kiihkeällä "paikalliskamppailulla" kun sarjan suurin ennakkosuosikki MansePP Tampereelta saapuu Kymppi-Katto Areenalle.


Niko Julin jatkoi hyviä otteita mailassa - kärkkärit 5/5 ja 2 tuotua juoksua


Kyrölän kentällä oli 24 astetta lämmintä :)

Suosittele meitä