Menu

18.7. PöU - Jokioinen 0 - 2 (1 - 4, 1 - 3)

Miesten ykköspesisjoukkue pelasi keskiviikkona runkosarjan neljännen ja viimeisen paikallisottelun Kumilassa. Kuten kolme edellistä kohtaamista, tämäkin ottelu päättyi vierasjoukkueen voitoon. ”Kotietu” ei siis näissä peleissä painanut. Komea hellesää houkutteli katsomoon hienosti 296 katsojaa.

Molemmat joukkueet pelasivat hyvää ulkopeliä, ja kumpikin jakso ratkesi käytännössä yhteen lyöntiin: avusjaksolla Leevi Lehdon kumura pomppasi kolmannessa vuorossa  Pöytyän kopparin yli ja sillä syntyi kaksi juoksua. Toisella jaksolla Matias Kauppisen ykköstilanteen vapaa lyönti painui kakkosluukusta pusikkoon tuottaen Kyrön Kulta-Kellon Citizen-kunnarin ja yhden tavallisen juoksun.

Pöytyän sisäpeli ei nyt ottanut toimiakseen, kummallakin jaksolla saatiin aikaan vain yksi juoksu: lyöjinä Ville Harju ja Toni Pomell. Kolmostilanteet menivät Pöytyälle niukasti 12-11. Kotijoukkueelta otteluisäntä Agrikumppanit palkitsi Joona Salmen (1.) ja Valtteri Virtasen (2.).

Pöytyä jatkaa sarjassa viidentenä ja on menossa pudotuspeleihin. Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 21.7, tuolloin Kymppi-Katto Areenalle saapuu sarjakärki Siilinjärvi kello 16.00.


Joona Salmi oli Pöytyän ykköspalkittu                                 Kuva: Timo Kesti

Tiukka kotipesäkilpa                                                                Kuva: Timo Kesti

Suosittele meitä