Menu

11.8. Siilinjärvi - PöU 2 - 1k (2 - 5, 4 - 1, 0 - 0, 2 - 1)

Pöytyän miehet pelasivat viimeisen runkosarjaottelun lauantaina Siilinjärvellä. Kotijoukkueen kakkossija varmistui juuri ennen ottelua, kun Kempeleen Kiri varmisti voitollaan Ykköspesiksen voiton ja nousun Superpesikseen. Pöytyällä oli vielä mahdollisuus puhtaalla 2-0 voitolla nousta viime vuoden tapaan pudotuspeleihin, kun samaan aikaan pelatussa ottelussa Ulvila hävisi Ylivieskalle.

Varamiehinen Pöytyä pelasikin hienon avausjakson nousten kolmannessa vuoroparissa 1-0 tappioasemasta 1-5 johtoon. Takaa-ajon käynnisti joukkueen kapteeni Valtteri Virtanen lyömällä komealla lyönnillä pallon Siilinjärven kuuluisaan Mantun montuun: tuloksena kunnari ja yksi tavallinen juoksu. Perään Pöytyä rummutti vielä kolme juoksua lisää, ja jaksovoitto sinetöityi vahvalla ulkopelillä lukkari Joona Iivosen johdolla.

Tauon jälkeen tilanne oli siis se, että jaksovoitto toiselta jaksolta olisi tuonut välieräpaikan ja uuden matkan Siilinjärvelle ensimmäiseen välieräotteluun keskiviikkona 15.8. Tähän eivät joukkueen rahkeet aivan riittäneet, SiiPen laadukas ykköskärki onnistui tekemään tarvittavat juoksut kun Pöytyän sisäpeli ei enää toiminut avausjakson  tasolla.

Supervuorossa molemmat jäivät juoksuitta ja ratkaisu tuli sitten kotiutuslyöntikisassa. Pöytyältä onnistui vain  viimeinen pari Valtteri Virtanen-Arttu Kaurila ja Siipeltä heti kaksi ensmmäistä paria.

Pöytyän palkitut: 1. Valtteri Virtanen 2. Niko Julin

Miesten kausi päättyi tähän otteluun. Isoja menetyksiä ennen kautta (Pauna, Pomell, Hämäläinen, Jaakkola, Lepola) ja vielä kauden aikanakin (Pomell) kärsinyt joukkue ei aivan päässyt pudotuspelitavoitteeseensa, mutta uuden pelinjohtaja Markus Wirzeniuksen luotsaaman ryhmän peli kehittyi kauden kuluessa hienosti. Ensi kaudelta onkin lupa odottaa parempaa!


Pöytyä nappas avausjakson voiton vahvalla pelillä

Suosittele meitä