PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

26.2. Pesäkarhut - PöU 2-0 (9-1, 2-1)

Debyyttikauteensa pääsarjassa valmistautuvien Pöytyän Urheilijoiden talvikausi huipentui lauantaina, kun yksi naisten Superpesiksen Halli- SM alkulohko oteltiin Porissa. Turnauksessa olivat Pöytyän lisäksi mukana hallitseva suomenmestari Porin Pesäkarhut ja Hyvinkään Tahko. Ensimmäisessä ottelussaan pöytyäläiset kohtasivat Pesäkarhut. Kamppailun alussa Pöytyän otteissa oli havaittavissa pientä hermostuneisuutta ja kotijoukkue pääsi pyörittämään sisäpeliään monipuolisesti, onnistumisia tuli liukuhihnalta ja joukkueiden välinen ero pääsi repsahtamaan isoksi. Toisella jaksolla meininki tasoittui ja Pöytyä pääsi ajoittain haastamaan Pesäkarhut. Loppulukemat menivät kuitenkin porilaisille jaksoin 2-0 (9-1, 2-1).

Avausjakson ensimmäisessä vuoroparissa Pesäkarhut saivat luotua jatkuvan painostuksen, jonka seurauksena nähtiin kaksi täysosumaa. Omalla tasoittavallaan Pöytyän punavalkoiset onnistuivat avaamaan juoksutilinsä, kun Terhi Värri paukautti pallon väliin ja Pinja Rouhiainen kipitti lukemat 2-1:een. Pöytyällä oli vuorossa myös paikkoja tasoitukseen, mutta yritykset päättyivät paloihin. Seuraavassa vuoroparissa Pori rummutti taululle peräti neljä juoksua lisää, kun lyönnit upposivat väliin ja kiersivät ilkeästi etukentällä. Pöytyän punavalkoisten lyöntivuorojen saldo jäi puolestaan laihaksi, kun tilanteita ei saatu aikaan. Päätösvuorossa kotijoukkue kuritti ulkokenttää kolmesti, kun lyönnit pomppivat räpylöissä.

Toinen jakso näytti jatkuvan siitä, mihin ensimmäinen jäi. Pöytyällä oli vaikeuksia sisäpelissään ja palot ilmestyivät nopeasti taululle. Pesäkarhut puolestaan pyöritti sisäpeliä onnistuneesti ja iski kaksi juoksua. Toisessa vuoroparissa Pöytyän punavalkoinen ylpeys alkoi saada juonesta kiinni ja tilanteita aikaan. Paine tuotti myös tulosta, kun Minttu Reunasen saumalyönti kotiutti Siiri Leppäsen. Kavennusjuoksu toi lisää virtaa myös ulkopeliin ja porilaisetenijöistä napattiin nopeat kolme paloa. Päätösvuoroparissa Pöytyä jahtasi vielä tasoitusta, mutta se kuihtui jälleen takkuiseen sisäpeliin. Pöytyän parhaina palkittiin Veera Tyynelä ja Vilja Ahola.

Ottelun tilastot löytyvät täältä 

 

- Jere Hellsten

 

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi