PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

1.2. PöU- MyVe 2-0 (5-2, 3-0)


Lyhyellä jaksotauolla

Pöytyän ykköspesisnaisten hallikauden harjoitusottelut jatkuivat, kun joukkue kohtasi lauantaina Raumalla Superpesisjoukkue Mynämäen Vesan. Pöytyä aloitti ottelun ulkovuorolla, jossa se onnistui tehokkaasti nollaamaan mynämäkeläisten yritykset. Tasoittavalla punavalkoiset hyökkäsivät aggressiivisesti ja saivat luotua heti kärjellään palottoman ajolähdön, josta Petra Kaitonen onnistui kotiuttamaan ensin Sanni Kyläpekan pussinpohjalyönnillä ja vielä samassa lyöntivuorossa Kaitonen saatteli lyönnillään myös Elisa Paunan kotipesään. Toisessa vuoroparissa Mynämäki onnistui rakentamaan muutaman kotiutustilanteen ja kavensikin lukemat 2-1:een, kun lyönti lipsahti polttolinjasta läpi. Tasoittavalla Pöytyä kuitenkin jatkoi raikasta sisäpeliään, jossa tilanteita syntyi ja onnistumisia tuli monelle pelaajalle. Vuoro tuotti yhteensä kolme juoksua, ensin Kaisa Pauna tykitti pallon kolmosjatkeelta läpi ja kotiin kiiruhti Venla Ahola. Painostus jatkui ja oli Kaitosen vuoro kotiuttaa Kaisa Pauna ja Minttu Reunanen myös kolmospuolen läpilyönnillä. Kolmannessa vuorossa Mynämäki onnistui tekemään yhden kaventavan juoksun. Omalla tasoittavallaan Pöytyä ei puolestaan saanut sisäpeliään kunnolla pyörimään ja tilanteet jäivät vähiin. Päätösvuoroparissa punavalkoisten ulkopeli oli tehokasta, eikä vastustajalle avautunut paikkoja kavennusjuoksujen tekoon. Näin avausjakson voitto kirjattiin Pöytyälle juoksuin 5-2.

Toisen jakson avausvuorossa pöytyäläiset saivat aikaan pienen painostuksen ja pari kotiutustilannetta, mutta juoksutili ei vielä auennut. Tasoittavalla Mynämäki pääsi yrittämään kertaalleen kotiutusta, mutta ulkokenttä pystyi nollaamaan juoksuaikeet. Toisessa vuoroparissa Pöytyä rakensi kakkoskärjellään palottoman ajolähdön ja siirtyi 1-0-johtoon, kun Kaitonen toimitti pallon kakkospuolelle ja Terhi Värri kirmasi kotiin. Punavalkoiset pääsivät myös yrittämään lisäjuoksujen tekoa, mutta täysosumia ei syntynyt. Tasoittavalla Pöytyä jatkoi tiukkaa ulkopeliään, eikä Mynämäki saanut etenijää edes kolmospesälle. Kolmannessa vuoroparissa punaisen perheen sisäpeli pyöri jälleen mallikkaasti ja tulostaululle laitettiin kaksi juoksua lisää. Kaitonen onnistui jälleen kotiutuksessa, kun kova lyönti keskelle kenttää siivitti Pinja Rouhiaisen kotipesään. Painostuksen jatkuessa Reunanen onnistui kolmospuolen sivalluksellaan avittamaan Värrin kotiin. Tasoittavalla vuorolla Pöytyän ulkokenttä jatkoi lukkari Moona Kauniston johdolla tylyä linjaansa, josta tuloksena oli kolme nopeaa paloa ykköspesälle. Viimeisessä vuoroparissa punavalkoisten sisäpeli ei enää lisäjuoksuja tuottanut. Mynämäki hyökkäsi vielä omalla tasoittavallaan ja sai aikaan ajolähtötilanteen, mutta Pöytyän ulkokenttä onnistui pitämään mynämäkeläiset nollilla loppuun saakka. Näin myös toisen jakson voitto meni Pöytyälle numeroin 3-0, ja samalla myös koko ottelu puhtaasti jaksoin 2-0.

Pöytyän naisten harjoituspelit jatkuvat perjantaina 21.helmikuuta Helsingissä, kun joukkue saa vastaansa Roihuvuoren Roihun

- Jere Hellsten


Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi