PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

21.2. Roihu- PöU 1-1 (3-4, 2-0)

Naisjoukkue pelasi hallikauden kolmannen harjoitusottelun perjantaina, kun se kohtasi Helsingin Pallomyllyssä tulevan Ykköspesiskauden ennakkosuosikkeihin kuuluvan Roihun.

Ottelun avausvuoroparin Pöytyä aloitti ulkovuorolla, joka sujui terävästi, eikä Roihu saanut etenijää saateltua edes kakkospesälle. Tasoittavalla punavalkoiset saivat luotua kärjellään ajolähtötilanteen, josta Petra Kaitonen onnistui kotiuttamaan kolmospuolen lyönnillään Elisa Paunan. Painostuksen jatkuessa Venla Ahola tälläsi pallon komeasti väliin ja kotiin kiiruhti Pinja Rouhiainen. Toisella sisävuorollaan Roihu pääsi tasoittamaan lukemat 2-2:een, kun kotiutuslyönnit painuivat ulkopelaajien väliin. Tasoittavalla vuorollaan Pöytyä sai sisäpeliään pyörimään ja joukkue takoi tulostaululle numeroiksi 2-4 kahdella lisäjuoksulla, jotka syntyivät yhdellä lyönnillä Minttu Reunasen sivallettua pallon takakentältä läpi ja kotipesään riensivät Essi Ilmanen ja Kaisa Pauna. Kahden onnistumisen jälkeen Pöytyä pääsi vielä hakemaan uusia täysosumia kokonaisen lyöntikierroksen, mutta toivottua lopputulosta ei tullut. Kolmannessa vuoroparissa helsinkiläiset onnistuivat tekemään yhden kaventavan juoksun, kun lyönti roikotettiin väliin. Roihu pääsi yrittämään kotiutusta vielä kahdesti, mutta kummallakin kerralla punavalkoisten ulkokenttä onnistui toimittamaan pallon kotipesään ennen etenijää. Tasoittavalla sisävuorollaan Pöytyä ei saanut tilanteita kunnolla rakenneltua. Viimeisessä vuoroparissa Pöytyä onnistui omalla ulkopelillään estämään kotijoukkueen juoksuaikeet, vuoro huipentui samassa tilanteessa tulleisiin paloihin sekä ykköseltä että kolmospesältä. Näin avausjakso päättyi Pöytyän 3-4- voittoon.

 Lyhyen tauon jälkeen punainen perhe aloitti toisen jakson sisävuorolla, jossa joukkue loi heti kärkietenijöillään palottoman ajolähdön, mutta tilanne kuivui kokoon Roihun lukkarin syötettyä pahan taktisen väärän ja irrotti samalla etenijän kolmospesältä. Tasoittavalla Roihu onnistui kertaalleen juoksunteossa, kun lyönti sujahti kakkoskopparin eteen. Toisessakin sisävuorossa Pöytyän kärkipelaajat rakensivat ajolähdön päälle, mutta kotiutukset eivät tällä kertaa tulosta tuoneet ja joukkueen juoksusaldo pysyi nollilla. Tasoittavalla Roihu teki yhden juoksun lisää, kun hermopallo polttolinjaan riitti etenijälle niukasti. Punavalkoisten kolmas ja viimeinen sisävuoro käynnistyi, kun hallivuoroa oli jäljellä vain viisi minuuttia. Pöytyä ei tässä epätavallisessa tilanteessa ehtinyt rakentamaan tilannetta päälle. Näin helsinkiläiset veivät kahteen vuoropariin lyhennetyn toisen jakson nimiinsä juoksuin 2-0 ja ottelu päättyi lopulta tasan jaksoin 1-1.

  • Jere HellstenPallomyllyssä oli olosuhteet kunnossa.

Valmiina taistoon.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi