Menu

15.7. PöU - Tyrnävä 2 - 1s (16 - 3, 4 - 8, 2 - 0)

Sunnuntain helteessä Kymppi-Katto Areenalla vieraili naisten ykköspesiksen pohjoisin joukkue Tyrnävän Tempaus. Pöytyä joutui muuttamaan otteluun kokoonpanoaan pienten haaverien vuoksi, mutta erityisesti sisäpeli kulki iloisesti ja joukkue rakensikin ottelussa peräti 33 kolmostilannetta.

Avausjaksolla Pöytyä latoi tauluun vakuuttavat 16-3 lukemat Essi llmasen ja Sanni Kyläpekan kunnarien siivittämänä. Liekö helle vai vakuuttava avausjakso puuduttanut kotijoukkueen pelin toisella jaksolla, jonka peliään selkeästi parantanut vierailija vei selvin 4-8 numeroin. Pöytyän toisen jakson onnistujia oli kauden avauskunnarinsa lyönyt ykkösvahti Katri Koivunen.

Supervuorossa kotijoukkue oli jälleen selkeästi vahvempi ja teki kaksi juoksua kun Elisa Pauna toi ensin lukkarin kenttäväärästä tuomitun vapaataivaljuoksun ja heti perään Essi Ilmanen kotiutti Sylvi Pellonperän. Tasoittavalla Tyrnävä ei saanut Pöytyän ulkopelin puristuksessa kakkostilannettakaan aikaiseksi ja näin voitto jäi Pöytyälle.

Pöytyä jatkaa sarjassa kolmantena vain pisteen päässä toisena olevasta Jalasjärvestä, joka onkin seuraava vastustaja sunnuntaina 22.7. kello 13.00 Kymppi-Katto Areenan kärkikamppailussa!

Tilastot


Sanni Kyläpekan kunnarin juhlintaa                                           Kuva: Timo Kesti

Pöytyän kuopus Pinja Rouhiainen oli jälleen hyvässä vireessä    Kuva: Timo Kesti

Suosittele meitä