Menu

23.5. Rauma – PöU 1 - 2 k (4 - 1, 5 - 9, 0 - 0, 1 - 2)


Tyytyväinen voittajajoukkue

Naisten ykköspesisjoukkue matkasi keskiviikkona Raumalle Feran vieraaksi. Ottelun alku oli vierailijoille hieman hankala ja Fera sai luotua avausvuoroon monta ajolähtötilannetta, mutta teki silti vain yhden juoksun. Pöytyä ei pystynyt vastaamaan omalla tasoittavallaan tähän. Toisessa vuoroparissa molemmat joukkueet onnistuivat kerran. Pöytyältä juoksun löi Petra Kaitonen ja toi Kaisa Pauna. Joukkueen tilanteiden rakentelu oli hieman hankalaa pienten vaihtolyöntien jäätyä kopiksi etukentälle. Avausjakson viimeiseen vuoropariin siirryttiin tiukassa 2-1- tilanteessa. Rauma onnistui juoksunteossa kahdesti. Pöytyä sai omalla tasoittavallaan ajolähtötilanteen päälle, mutta juoksut jäivät kuitenkin joukkueelta tekemättä. Avausjakso päättyi näin Feran 4-1- voittoon.

 Jaksotauolta kentälle palasi sisuuntunut pöytyäläisryhmä. Avausvuoropari pelattiin vielä juoksuitta, mutta toisessa vuorossa vierailijat saivat oman pelinsä kulkemaan ja tekivät kaksi juoksua. Joukkueen avausjuoksun välilyönnillä löi Oona Nuutila ja toi Pinja Rouhiainen. Painostus jatkui ja seuraavaksi polttolinjassa pomppivalla lyönnillä juoksun onnistui tekemään pari Laura Mäkivirta ja Sylvi Pellonperä. Rauma puolestaan onnistui tasoittavallaan kertaalleen. Kolmannessa vuorossa Pöytyä teki neljä juoksua pitäen raumalaiset nollilla. Juoksuihin kuului myös Terhi Värrin Rauman takakentän puhkonut lyönti, jolla Värri itse kiersi kunnarin ja kotiin ehti lyönnillä myös Essi Ilmanen. Viimeisessä vuorossa Pöytyä teki vielä kolme juoksua ja lukemat olivat 1-9. Kotijoukkue sai omalla tasoittavallaan muutaman juoksun, mutta se ei jaksovoittoon asti riittänyt. Loppulukemat kirjattiin Pöytyälle 5-9. Edessä oli jännittävä supervuoro, jonka Pöytyä aloitti ulkokentällä ja onnistui mainiosti estämään Feran juoksuntekoyritykset. Pöytyä ei kuitenkaan pystynyt omalla tasoittavallaan tekemään juoksua. Vuorossa oli näin voittajan selvittäminen kotiutuslyöntikilpailulla. Rauma onnistui omalla viidellä kotiutuslyöntiparillaan kerran tekemään juoksun. Pöytyä onnistui varmistamaan ottelun voiton jo kahdella ensimmäisellä parillaan. Ensin Petra Kaitonen kotiutti ykkösrajanäpäytyksellä Sanni Kyläpekan ja Sylvi Pellonperän välilyönti saatteli Elisa Paunan voittojuoksun kotipesään. Näin kaksi pistettä lähti Satakunnasta Auranmaalle.

Pöytyän Urheilijoiden naisjoukkue tavoittelee jatkoa voittoputkelleen Lauantaina 26.5, jolloin Kumilan Kymppi- Katto- Areenalle vieraaksi saapuu Joensuun Maila. Ottelu alkaa kello 16.00 

  • Jere Hellsten

Tilastot 


Sylvi Pellonperä 1p

Petra Kaitonen 2p

Suosittele meitä