PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

11.5. Mailajuniorit - PöU 0 - 2 (0 - 7, 4 - 7)

Pöytyän naisten ykköspesisjoukkue avasi sarjakautensa lauantaina, kun se matkusti Kankaanpäähän Mailajunioreiden vieraaksi. Ottelun avausvuoroon Pöytyä hyökkäsi heti terävästi, ensin ulkovuorossa kotijoukkueen yritykset nollattiin vakuuttavasti. Sisävuorossa joukkue loi puolestaan heti kärjellään ajolähdön, josta Sylvi Pellonperä kotiutti näppilyönnillä Sanni Kyläpekan. Kova painostus tuotti lisää tulosta ja vieraat siirtyivät 0-3-johtoon, kun Kaisa Paunan läpilyönnillä kotiin riensivät Pinja Rouhiainen ja Pellonperä. Toisessa vuoroparissa kumpikaan joukkue ei saanut lisäjuoksuja aikaan, vaan niitä jouduttiin odottamaan seuraavaan vuoroon. Pöytyä jätti Mailajuniorit tarkalla ulkopelillä ilman juoksuja ja iski itselleen neljä juoksua lisää. Ensin Pellonperän lyönti ylitti etupelaajan ja kotiutti Kyläpekan, hetkeä myöhemmin Anu Kivilän lyönti kakkospuolelle kotiutti Kaisa Paunan. Katri Koivunen puolestaan kirmasi kotipesään vastustajan harhaheiton jälkeen ja vuoroparin juoksut täydentyivät, kun Essi Ilmasen lyönnillä kotiin juoksi Petra Kaitonen. Avausjakson viimeinen vuoropari noudatteli tuttua kaavaa, jossa vieraiden ulkopeli tylsytti kankaanpääläisten aikeet. Ottelun ensimmäinen jakso päättyi Pöytyän tyylipuhtaaseen 0-7-voittoon.


Toisen jakson alkuun Pöytyä sai hyvän painostuksen päälle ja sai aikaan yhden juoksun, kun Terhi Värrin näppi saatteli Pinja Rouhiaisen kotipesään. Kankaanpää oli selkeästi sisuuntunut ensimmäisen jakson tappiostaan ja hyökkäsi kovaa ensimmäisessä sisävuorossa, tämä hyökkäys tuotti kaksi juoksua. Pöytyä kuittasi johtoaseman kuitenkin takaisin itselleen seuraavassa vuorossa, kun ottelun tutkapari Pellonperä- Kyläpekka onnistui jälleen ja Katri Koivunen puolestaan löi pallon kakkoskopparin eteen kotiuttaen sillä Elisa Paunan. Vierailijoiden ulkopeli piti kotijoukkueen nollilla toisessa ja kolmannessa vuoroparissa. Pöytyä teki kolmannessa sisävuorossaan kolme juoksua, kun Sylvi Pellonperä onnistui kahdesti kotiutuksessa ja Petra Kaitosen sivallus auttoi Essi Ilmasen kotipesään. Päätösvuorossa Sanni Kyläpekka kruunasi hienon ottelunsa ja täräytti pallon kakkospuolelta läpi ja kiersi kunnarin tyhjään kenttään. Lukemat tulostaululla olivat kunnarin jälkeen 2-7. Kankaanpää sai viimeisessä sisävuorossaan aikaiseksi kaksi juoksua, mutta ne eivät kuitenkaan riittäneet. Toisen jakson voitto meni Pöytyälle juoksuin 4-7. Koko ottelu päättyi Pöytyän 0-2-voittoon ja kolme sarjapistettä lähtivät joukkueen matkaan.


Pöytyän naisjoukkueen seuraava ottelu on sunnuntaina 19.5. Hämeenkyrössä. Ensimmäinen kotiottelu on vuorossa keskiviikkona 22.5 kello 18, kun Kumilaan vieraaksi saapuu Espoon Pesis.


- Jere Hellsten

Naiset esiintyivät uudessa vieraspeliliivissä      Kuvat: Johanna Ilmanen

Suosittele meitä

Facebook Twitter 34Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi