PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

26.5. Pori – PöU 1 - 2s (3 - 4, 4 - 2, 0 - 1)

Pöytyän naisten ykköspesisjoukkue kohtasi sunnuntaina sateisessa ja koleassa säässä Porissa Pesäkarhut. Avausvuoroparissa Pöytyä onnistui pitämään kotijoukkueen nollilla. Omalla tasoittavallaan Pöytyän punavalkoiset tekivät yhden juoksun, kun Petra Kaitonen kotiutti kakkospuolen lyönnillään Elisa Paunan. Pesäkarhut onnistuivat tasoittamaan toisessa vuorossa jo 1-1:een, kun lyönti tippui juuri koppareiden eteen. Vierailijat kuitenkin karkasivat uudelleen johtoon, kun joukkue sai luotua kärkietenijöillä tilanteen päälle. Ensin Kaitonen tälläsi välilyönnin kolmospuolelle ja kotiutti Sanni Kyläpekan, painostus jatkui ja kotiutuspaikkoja avautui. 3-1-johtojuoksu näki päivänvalon, kun Kaisa Paunan lyönti riitti saattelemaan Kaitosen kotipesään. Vierailijat jatkoivat juoksutehtailua myös kolmannessa vuorossa, jossa Sylvi Pellonperän lyönti toimi ja Essi Ilmanen toi juoksun kotiin. Pesäkarhut sai omassa viimeisessä sisävuorossaan pahan painostuksen ja jatkuvan ajolähtötilanteen päälle. Kotijoukkue onnistui tämän vaiheen aikana tekemään kaksi juoksua ja kavensi lukemat tulostaululla jo 3-4:ään. Pöytyän ulkopeli kuitenkin taisteli vimmatusti ja sai porilaisten juoksuhanat tyrehtymään. Avausjakson voitto kirjattiin Pöytyälle juoksuin 3-4.

Toisen jakson alussa Pesäkarhut tekivät avausjuoksun, kun maalyöntinä lyöty niin sanottu hermopallo tuotti kosteassa kelissä tulosta. Pöytyä puolestaan teki toisessa sisävuorossa kaksi juoksua. Petra Kaitonen löi pallon kakkosjatkeelle ja Sanni Kyläpekka kipitti tasoituksen kotipesään. Katri Koivunen puolestaan toimitti pelivälineen aivan kolmosrajalle ja Anu Kivilä sai tuoda juoksun kotiin. Kotijoukkue onnistui kuitenkin omalla vuorollaan tasoittamaan juoksut 2-2:een. Toisen jakson loppupuolella pöytyäläisten meno hieman hyytyi, sillä joukkue ei saanut enää kahdella viimeisellä sisävuorolla kunnolla peliään pyörimään ja jäi ilman juoksuja. Pesäkarhut puolestaan onnistui kahdesti juoksunteossa ja voitti toisen jakson juoksuin 4-2.

Näin edessä oli supervuoropari, jonka Pori aloitti sisävuorolla. Kotijoukkue näytti jatkavan siitä mihin toisen jakson lopulla jäi ja sai aikaiseksi kotiutuspaikkoja. Pöytyän ulkopeli oli kuitenkin kovassa iskussa ja nollasi porilaisten yritykset täysin. Omalla sisävuorollaan punavalkoiset loivat kärkietenijöillään kotiutustilanteen, josta Sylvi Pellonperä kiitti ja löi pallon kakkoskopparin eteen, voittojuoksun kotipesään tikkasi Elisa Pauna. Pöytyä voitti ottelun jaksoin 2-1 ja nappasi itselleen kaksi sarjapistettä. Pöytyän parhaina pelaajina ottelussa palkittiin Petra Kaitonen ja Sylvi Pellonperä. Pöytyän naisten ykköspesisottelut jatkuvat kotiottelulla keskiviikkona 29.5. kello 18, kun Pori kohdataan uudelleen tällä kertaa Kumilan Kymppi- Katto Areenalla.

  • Jere Hellsten

Poriss oli kosteaa ja kylmää      Kuva: Terhi Värri

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi