Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi syksyllä 2014.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.

   

Ajankohtaista

24.2.2017

Ennakko: Keisarien kimppuun Pirkka-halliin

Ensi kesän Ykköspesiksessä Pöytyä ja MansePP pelaavat samassa paikallislohkossa ja kohtaavat näin kauden aikana kolme kertaa: kahdesti Kymppi-Katto Areenalla ja kerran Kaupin hornankattilassa. Manse on yhdessä Siilinjärven kanssa suurin... Lue lisää »
18.2.2017

Kevät tulee vauhdilla, valtakunnallisten sarjojen ohjelmat valmistuvat

Pöytyällä on tulevalla kaudella viisi joukkuetta valtakunnallisissa sarjoissa: Miehet pelaavat Ykköspesistä, naiset Suomensarjaa, B-tytöt Superpesistä ja C-tytöt ja -pojat SM-karsintasarjaa. Kun näiden lisäksi sekä naisissa että... Lue lisää »
3.2.2017

Naisten Suomensarjan otteluohjelma julkaistu

Pöytyän naiset aloittavat lounaislohkon ottelut  Hämeenkyön Räpsän vieraina sunnuntaina 14.5. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Kymppi-Katto Areenalla tiistaina 16.5. kello 18.00. Vastustajana on nousijajoukkue Laitilan Jyske... Lue lisää »

Suosittele meitä