Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on Tähtiseura


Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.


Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

        

Ajankohtaista

12.7.2018

Satakunnasta voitot tiukoista otteluista!

Naisten ja miesten ykköspesisjoukkueet vierailivat keskiviikkona Satakunnassa. Matka taittui yhteisellä bussilla, kun pelit olivat samaan aikaan lähes vierekkäin Porissa ja Ulvilassa. Molemmista otteluista kotiin tuomisina oli... Lue lisää »
3.7.2018

Petra Kaitonen on naisten ykköspesiksen kesäkuun pelaaja!

Kuva: Kimmo Karvinen @kimmongalleria Pöytyän naisjoukkueen kapteeni Petra "Petu" Kaitonen on valittu naisten ykköspesiksen kesäkuun pelaajaksi. " Pöytyän Urheilijoiden oma kasvatti Petra Kaitonen on lyönyt... Lue lisää »
27.6.2018

Ykköspesiksen Itä-länteen lisää Pöytyän pelaajia

Kuva: Kimmo Karvinen @kimmongalleria Tämän vuoden ykköspesiksen itä-länteen on nimetty Pöytyän joukkueesta jo aiemmin valitun Valtteri Virtasen lisäksi Mattias Kitola ja myös jo B-poikien Itä-länteen valittu Joona... Lue lisää »

Suosittele meitä