Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi syksyllä 2014.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.


Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

        

Ajankohtaista

8.10.2017

Kauden päätös ja palkitsemistilaisuus kenttäolosuhteissa

PöU pesiksen perinteinen kauden päätös- ja palkitsemistilaisuus pidettiin 7.10. poikkeuksellisesti Kymppi-Katto Areenalla, koska Lukontalo on uuden liikuntahallin työmaana. Syksyinen tihkusateinen sääkään ei estänyt pelaajia ja vanhempia... Lue lisää »
7.10.2017

Miehille rutkasti Superpesis-kokemusta Tahkosta - myös nuoria miehiä mukaan

Kovia vahvistuksia Pöytyän miesten Ykköspesisjoukkue sai toivomansa täydennykset rosteriin, kun kaksi kovaa Hyvinkään Tahkon kasvattia pistivät nimensä  sopimuksiin. Ville Harju (24) ja Valtteri Virtanen (25) tuovat yhteensä 230... Lue lisää »
3.10.2017

Syksyn jumpat alkavat Lukontalolla

Jumppaa naisille torstaisin kello 19-20 Lukontalolla, aloitus 5.10.2017. Vetäjänä Marianne Kula. Katso lisätiedot tästä Lue lisää »

Suosittele meitä