Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi syksyllä 2014.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.

   

Ajankohtaista

17.7.2016

Hippo-pesiskoulun päätöspelissä paljon iloisia onnistumisia

Kesän Hippo-pesiskoulujen päätöstapahtuma järjestettiin Auran kumirouhekentällä lauantaina 16.7. Mukana oli kolmisenkymmentä iloista peluria ja iso joukko sisaruksia ja vanhempia jotka viettivät mukavan aamupäivän kaunissa kelissä Auran... Lue lisää »
15.7.2016

Pesiskouluturnaus la 16.7. klo 11 Aurassa

Kesän Pesis-koululaisten turnaus pelataan lauantaina 16.7. kello 11.00 alkaen Auran Kumirouhekentällä. Turnauksessa mukana Aurana Osuuspankki. Turnauksessa pientä noposteltavaa ja kaikki pesis-koululaiset perheineen ovat... Lue lisää »
13.7.2016

PöU-Hamina otteluennakko

Kymppi-Katto Areenalla Pöytyä kohtaa tänään 13.7. todella tärkeässä ottelussa Haminan Palloilijat. Joukkueet majailevat sarjataulukossa peräkkäin sijoilla 9 ja 10 vain pisteen päässä toisistaan. Molemmille alkukausi on ollut... Lue lisää »

Suosittele meitä