Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi syksyllä 2014.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.

    

Ajankohtaista

21.8.2017

Supersunnuntai 27.8.: Ykköspesis- ja Superpesiskarsintaa Kumilassa!

Kuva: Timo Kesti Sunnuntai 27.8. tulee olemaan kesän kohokohta Pöytyän pesäpallokesässä. Tuolloin naiset pelaavat 2. ottelun noususta Ykköpesikseen kello 12.00 Haminan Palloilijoita vastaan. Tässä ottelussa on nousu katkolla jommalle... Lue lisää »
19.8.2017

Naiset tiukkojen lohkofinaalien kautta Ykköspesiskarsintaan

Pöytyän naiset selvittivät tiensä Ykköspesiksen nousukarsintaan toisena vuonna peräkkäin. Tänä vuonna matka on edennyt ilman tappioita, ja joukkueen saldo on komea: runkosarjassa 16 voittoa, juoksuero 313-55. Pudotuspeleistä on tullut... Lue lisää »
15.8.2017

Naisten lohkofinaalit alkavat ja miesten välierät jatkuvat

Kuva: Paula Pellonperä Naiset saavat lounaislohkon finaalissa vastaansa Jyväskylän Kirittäret välierissä pudottaneen nuoren Hämeenkyrön Räpsä2-joukkueen. Paras kolmesta menetelmällä pelattava taistelu paikasta Ykköspesis-karsintaan... Lue lisää »

Suosittele meitä