Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi syksyllä 2014.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.

    

Ajankohtaista

24.4.2017

Tampereen alueleiriltä mukavia tuomisia

B-tytöt pelasivat Tampereen alueleirillä hienosti ja napaten kaulaansa hopeamitalit. Alkusarjassa tuli kaksi tappiota ja tasapeli mutta suunnutaiaamun välierässä vastassa ollut alkusarjan voittaja Hyvinkään Tahko kaatui hurmoksessa... Lue lisää »
24.4.2017

Tiistain 25.4. harkkapeli peruttu!

Sääennusteen luvatessa räntää ja +3 astetta on miesten  tiistain harjoituspeli Ulvilaa vastaan päätetty perua. Peliä yritetään uudelleen ti 9.5. kello 18.00, seuraa Fb:tä ja kotisivujamme Lue lisää »
19.4.2017

Ennakko: Markkinaottelussa vastassa Hyvinkään Tahko

Kuva: © Kimmo Karvinen @KimmonGalleria Kylmän alkukevään muutettua ottelusuunnitelmia Pöytyän miehet kohtaavat ulkokauden avausottelussa kovan vastustajan, kun yhteistyökumppani Hyvinkään Tahkon Superpesis-joukkue saapuu... Lue lisää »

Suosittele meitä