Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi syksyllä 2014.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.

   

Ajankohtaista

25.11.2016

Etukentälle Suomenmestari!

Kuva: Hyvinkään Tahko (Lasse Wirzenius) Pöytyän ykköspesisjoukkue vahvistui edelleen nuorella tulevaisuuden tähtipelaajalla kun Hyvinkään Tahkossa viime kaudella B-poikien SM-kultaa voittanut ja Itä-lännessäkin esiintynyt juuri 18... Lue lisää »
20.11.2016

Miehillä hyvä leiriviikonloppu

Testeissä hyviä tuloksia PöU pesiksen ykköspesisjoukkue kokoontui marraskuun toisena viikonloppuna ensimmäiselle yhteisleirille testien ja palaverien merkeissä. Leiri alkoi perjantaina nopeus- ja loikkatesteillä Loimaan palloiluhallin... Lue lisää »
5.11.2016

Miehille jälleen nuorta taitoa - Waltteri Hämäläinen Pöytyälle

Kuva: Lasse Wirzenius. Hyvinkään Tahkon Superpesisringissä viime kaudella ollut Waltteri "Wape" Hämäläinen on tehnyt sopimuksen Pöytyän ykköspesisjoukkueen kanssa. Puijon kasvatti pelasi viime kauden Tahkon A -pojissa ja... Lue lisää »

Suosittele meitä