Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi syksyllä 2014.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.

   

Ajankohtaista

9.1.2017

Naisten jumppa jatkuu Lukontalolla

Marianne Kulan vetämät jumpat jatkuvat tortaina 12.1. kello 19.00. Katso lisätiedot tästä Lue lisää »
5.1.2017

B-tyttöjen pelinjohtokuvio ratkesi!

Juho Onnela Pöytyän  B-tyttöjoukkue on ollut vailla pelinjohtajaa viime päiviin saakka. Ratkaisu löytyi lopulta läheltä kun Pöytyän oma kasvatti, viimeksi 2014 A-pojissa ja Suomensarjassa Pöytyällä pelannut Juho Onnela... Lue lisää »

Suosittele meitä