Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi syksyllä 2014.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.

   

Ajankohtaista

22.9.2016

Tyttöjen liikuntaleikkikoulu käynnistyi!

4-9-vuotiaille tytöille tarkoitettu ilmainen liikuntaleikkikoulu sai innostuneen vastaanoton. Kyrön koululla keskiviikkoisin kokoontuvaan harrastustoimintaan ilmoittautui 35 tyttöä ja toiminta alkoi riemukkaissa merkeissä keskiviikkona... Lue lisää »
16.9.2016

Naisten jumppa jatkuu Lukontalolla

Lukontalon jumppa jatkuu taas kesätauon jälkeen keskiviikkoisin klo 19 – 20 21.9.2016 alkaen Katso lisää esitteestä Lue lisää »

Suosittele meitä