Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi marraskuussa 2017.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.


Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

        

Ajankohtaista

15.1.2018

Miesten pelinjohtaja tyytyväinen joukkueen otteisiin harjoituskaudella

Syksyllä Pöytyän miesten ykköspesisjoukkueen pelinjohtajan saappaisiin hypänneen Markus Wirzeniuksen mukaan kauteen valmistautuminen on lähtenyt mukavasti liikkeelle Joukkueessa on hyvä meininki päällä. Syksyllä keskityimme pääosin... Lue lisää »
11.1.2018

Harjoitusottelut käyntiin Superpesis vastustajilla!

Tammikuu on jo pitkällä ja Pöytyän edustusjoukkueet pääsevät vihdoin ison hallin paitsiosta harjoitusotteluiden merkeissä. Sekä naiset että miehet pääsevät mittaamaan talvikuntoaan Superpesis-joukkuetta vastaan. Miehet kohtaavat... Lue lisää »
5.1.2018

Ykköspesiksen sarjaohjelmat julkaistu

Kuvat: Timo Kesti Pöytyällä tehdään seurahistoriaa, kun sekä miehet että naiset  pelaavat toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Kausi 2017 tuotti ennen näkemättömän menestyksen: miehet sijoittuivat Ykköspesiksen runkosarjassa... Lue lisää »

Suosittele meitä