Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi marraskuussa 2017.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.


Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

        

Ajankohtaista

18.5.2018

PöU pesis vahvasti mukana kansainvälisessä pesäpallossa

Pesäpallo on lyömässä itseään hienosti läpi Aasiassa. Nepalin Katmandussa lapset riemuitsivat saatuaan PöU pesäpallolta käytettyjä hyväkuntoisia varusteita harrastukseen :).  Lue lisää »
14.5.2018

Kauden avauksesta voitto ja tappio

Pöytyän edustusjoukkueet aloittivat ykköspesiskautensa viikonloppuna. Naiset hakivat riemastuttavan voiton Jalajärveltä ja miehet taipuivat Tampereella MansePP:n vieraina. Lue otteluraportit tältä: Naiset  Miehet Lue lisää »

Suosittele meitä