Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi syksyllä 2014.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.

   

Ajankohtaista

22.3.2017

Kausikortit myynnissä!

Kausi 2017 lähestyy ja on aika hankkia kausikortit tulevalle kaudelle. Kausikortilla näet miesten Ykköspesiksen 12 runkosarjaottelua ja 8 naisten Suomensarjapeliä katetusta katsomosta Kumilan idyllisellä Kymppi-Katto Areenalla. Kausikortin... Lue lisää »
17.3.2017

Sidosryhmäkysely netissä, mielipiteesi on tärkeä!

Käykää vastaamassa VUPI-hankkeen sidosryhmäkyselyyn: http://bilendi.decipherinc.com/survey/selfserve/53b/1703127  Kaikkien vastaukset ovat tarkeitä jotta osaamme kohdistaa tulevat kehittämistoimet oikeisiin... Lue lisää »
24.2.2017

Ennakko: Keisarien kimppuun Pirkka-halliin

Ensi kesän Ykköspesiksessä Pöytyä ja MansePP pelaavat samassa paikallislohkossa ja kohtaavat näin kauden aikana kolme kertaa: kahdesti Kymppi-Katto Areenalla ja kerran Kaupin hornankattilassa. Manse on yhdessä Siilinjärven kanssa suurin... Lue lisää »

Suosittele meitä