Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi marraskuussa 2017.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.


Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

        

Ajankohtaista

12.3.2018

Pöytyän ykköspesismiesten talvikunto testattiin Tampereella

Pöytyän miesten ykköspesisjoukkue päätti talvikautensa halliturnauksessa Tampereella. Turnaukseen osallistuivat Pöytyän lisäksi vanha kiistakumppani viime syksyltä Manse PP ja Superpesis- joukkue Kankaanpään Maila. Pöytyä pääsi... Lue lisää »
9.3.2018

Naiset päättävät hallikauden Seinäjoella

Naiset treenaavat myös uudella POP Areenalla Lauantaina naisjoukkue matkaa talven viimeiseen hallipeliin Seinäjoki Areenalle. Vastaan asettuu Ykkösen ennakkosuosikkeihin kuuluva Jalasjärven Jalas. Peli on ensimmäinen Ykköspesis-joukkuetta... Lue lisää »
7.3.2018

Miesten talvikauden huipennus Tampereella

Kuva: Pesäpalloilijatkin ovat päässeet jo treenaamaan uudella POP Areenalla "Suurin piirtein 20 viikkoa sitten aloitettiin tekemään töitä tällä joukkueella, ja porukka on painanut ison määrän tunteja hikoillen koulunsalissa... Lue lisää »

Suosittele meitä