Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on sinettiseura

Nuori Suomi sinetti kertoo laatukriteerit täyttävästä junioritoiminnasta. Sinetin saaminen ei ole lopputulos, vaan se on alku laadukkaalle ja pitkäjänteiselle junioritoiminnalle
kansallispelimme parissa. Sinetti on laatusertifikaatti, joka on jatkuvan seurannan  kohteena. Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston sinettiauditointi tehtiin viimeksi syksyllä 2014.

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.

    

Ajankohtaista

19.6.2017

Tuplaviikonlopusta täydet 12 pistettä!

Kuva: Paula Pellonperä Pöytyän naiset ja miehet nappasivat viikonlopun otteluista täyden pistepotin kun kumpikin joukkue voitti molemmat  ottelunsa puhtaasti. Naiset olivat vierasturneella Hämeenkyrössä ja... Lue lisää »
17.6.2017

Miehillä ja naisilla tuplapeliviikonloppu

Sekä miehet että naiset pelaavat viikonloppuna tuplakierroksen. Naiset ovat reissussa pelaten lauantaina Hämeenkyrössä ja sunnuntaina Jyväskylässä ennakkon kovimmiksi ennakoituja vastustajia vastaan. Pöytyän naisjoukkue on edelleen... Lue lisää »
12.6.2017

Komeat kotivoitot viikonlopun otteluista

Pöytyän naiset jatkoivat voittokannassa lauantain kotiottelussa Kankaanpään Mailajunioreita vastaan. Vain yhdeksällä pelaajalla matkassa ollut vastustaja jäi täysin jalkoihin, kun naiset takoivat yhteensä 40 juoksua 2-0 (13-3, 27-1)... Lue lisää »

Suosittele meitä