Antti Vallivuori junioripäälliköksi

Turkulainen luokan- ja liikunnanopettaja Antti Vallivuori (30) on valittu Pöytyän Urheilijoiden pesäpallojaoston päätoimiseksi junioripäälliköksi.

Antilla on vahva palloilutausta varsinkin jalkapallon, mutta myös muiden palloilulajien osalta. Harrastuksina miehellä ovat kuntosali, sulkapallo ja kaikki palloilulajit höntsätasolla kesäisin.

Antti aloittaa tehtävässä heti maaliskuun alussa, joten hän ehtii mukaan toiminnan kehittämiseen jo tulevalle pesiskaudelle.

Tulevassa tehtävässä mies nostaa esiin mm. seuraavia asioita:

  • Opettajan ja kasvattajan näkökulman tuominen lajipuolelle
  • Halu saada pesäpallo vahvemmin osaksi lasten ja nuorten vapaa-ajan liikuntaa
  • Matalan tason kynnys pesäpallon harrastamiseen/pelaamiseen
  • Vahva halu olla mukana viemässä seuraamme seuraavalle tasolle - tavoitteena olla alueen paras seura niin urheilullisesti, mutta myös muilla osa-alueilla
  • Tukea juniorijoukkueiden johdolle

Pesäpallojaoston puheenjohtaja Paavo Kallio on tyytyväinen onnistuneeseen rekrytointiin: ”Hienoa, että onnistuimme saamaan motivoituneen ja erinomaisen koulutustaustan omaavan Antin tähän ensiarvoisen tärkeään tehtävään. Nyt meillä on todellinen mahdollisuus ottaa seuraava askel kohti tavoitetta, jossa pystymme tarjoamaan lapsille ja nuorille ehjän pelaajapolun pesiseskarista aina Superpesikseen asti ja myös vaihtoehtoisen hyvän liikuntaharrastuksen”.

Lisätietoja: Paavo Kallio p. 040 577 5796