Pöytyän Urheilijat RY

Pöytyän Urheilijat ry on perustettu vuonna 1945. Seuran tarkoituksena on ollut edistää liikuntaharrastusta Pöytyän kunnassa. Lajivalikoimakin on historian aikana ollut laaja, painopiste eri lajien välillä on eri aikakausien virtausten mukaisesti vaihdellut. Vuonna 1955 on perustettu Pöytyän Urheilijoiden alaosastoksi Loukonkulman Lukko. Sen alkuperäinen tarkoitus on ollut tukea liikuntaharrastusta ison pitäjän itäisessä osassa. Tämän ohella nykyisin Lukko hoitaa myös pesäpallojaostona Pöytyän Urheilijoiden pesäpallotoiminnan.


Pöytyän Urheilijoilla on 4 aktiivista jaostoa: hiihto-, pesäpallo-, salibandy- ja frisbeegolfjaosto. Jaostot ovat kukin hoitaneet nimensä mukaisesti ko. lajin harrastusta. Lisäksi jaostot ovat sekä yksin että yhdessä järjestäneet erilaisia tapahtumia. 


Monilajisen urheiluseuran hallinto on järjestetty niin, että kukin jaosto toimivien jäsentensä keskuudesta on ehdottanut jäseniä johtokuntaan, ja seuran syyskokouksissa on valinnat tehty niin, että kunkin jaoston ääni on kokouksissa ollut kuuluvilla oman johtokuntaedustuksen ansiosta.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 71Jaa