PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

Junioritoiminta

E pojat (2014-2012)

Harjoituksissa tehdään paljon koordinaatiota kehittäviä harjoituksia ja pelitaitoja hiotaan perinteisillä lyönti-, kiinniotto- ja pelitilanneharjoituksilla. Kesällä joukkue pelaa aluesarjaa etelän alueella.

Harjoituksia pidetään 2krt/vk.

Yhteydenotot: Annika Nurmi 050 3372 528

 

E tytöt (2014- 2012)

Lajitreeneissä keskitytään perustekniikoiden hiomiseen ja pelitaitojen kehittämiseen. Joukkueella on hyvä ryhmähenki, mutta uudetkin pelurit otetaan hyvin porukkaan mukaan. Tulevalla kaudella tytöt pelaavat aluesarjaa etelän alueella. Harjoitukset ovat kaksi kertaa  viikossa. Myös vasta-alkajat lämpimästi tervetulleita mukaan! 

Yhteydenotot: Hermanni Salonen 040 8669 498

 

F/G junnut (2014- 2017)

Harjoituksissa treenataan heittämistä, lyömistä ja ihan pesäpallopelin perusasioita yhdessä tehden ja samalla joukkue-elämää harjoitellen. Mukana on niin vasta pelaamisen aloittaneita kuin jo muutamia vuosia lajin parissa pyörineitä pelaajia. Kesällä joukkue kartuttaa pelikokemustaan SuperJunnu pesispeleissä, jotka pelataan turnausmuotoisena. Pienten pelit ovat viihdyttävää, yllätyksellistä ja riemukasta katsottavaa. Voi sitä onnistumisen iloa, kun osuu palloon, juoksee oikealle pesälle tai saa jopa kopin!

Joukkueessa pelaa sekä tyttöjä että poikia ja harjoituksia on pääsääntöisesti kahdesti viikossa.

Yhteydenotot: Satu Uttula 040 7260 736

 

Pesiseskarit 5-6 vuotiaat

Pesiseskarissa lapsi oppii motorisia perustaitoja sekä harjoitellaan myös pesäpallon alkeita.

Pesiseskarin tunnit koostuvat leikeistä ja viitepeleistä, jotka sisältävät monipuolista liikuntaa sekä pesäpallotaitoja. Harjoituksia pidetään 1h/viikko.

Yhteydenotot: Milja Onnela 040 9312 381Otamme mukaan iloiseen joukkoomme mielellämme myös uusia pelaajia tutustumaan pesäpallon saloihin!

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 13Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi