HIIHTO

Hiihto

Pöytyän Urheilijoiden hiihtojaoston tarkoituksena on innostaa sekä pöytyäläisiä että lähikuntien lapsia ja nuoria perheineen hiihtoharrastuksen pariin. Opetamme, tarjoamme tarvittavat hiihtovälineet sekä pidämme yllä Haukkavuoren latumajaa, jota kiertävät lähiseudun parhaat hiihtoladut - hiihtojaoston ylläpitäminä nekin. Toimimme myös monien Varsinais-Suomen piirin hiihtokilpailujen järjestävänä seurana.

”Mahdollistamme liikkumisen riemun!” 

Ajankohtaista

 • 15.05.2020
  Välinevuokraamo avoinna

  Välinevuokraamo on seuraavan kerran avoinna tiistaina 19.5 ja keskiviikkona 20.5. Tervetuloa!

  Lue lisää
 • 12.05.2020
  Välinehuolto avoinna 12.5 & 13.5

  Välinehuolto avoinna tiistaina 12.5 ja keskiviikkona 13.5 klo 17-20 suksien ja muiden vuokravälineiden palautusta varten. Tervetuloa!

  Lue lisää
 • 07.05.2020
  Osallistu keväthaasteen!

  Osallistu Pöytyän Urheilijoiden hiihtojaoston keväthaasteeseen 31.5.2020 mennessä ja voit voittaa Nonamen tuotepaketin! Haaste koostuu neljästä osiosta; Haukkavuoren kuntoportaiden nouseminen, leuanvetotangosta roikkuminen, vauhditon pituushyppy sekä liikkuvuustesti sauvan kanssa.


  Tarkemmat ohjeet kisan suorittamiseen löydät facebookista (Pöytyän Urheilijat Hiihtojaosto) tai instagramista @poytyahiihto. Lisätietoja kisasta voit myös kysyä sähköpostitse hiihto@poytyanurheilijat.fi.

  Lue lisää
 • 27.04.2020
  Haukkavuoren päärakennuksen kunnostus on alkanut

  Haukkavuoressa on saunottu hiihtolenkkien jälkeen jo yli 20 vuotta. Saunat ovat olleet kaikille hiihtäjille avoinna ja halutessaan saunojen käytöstä on voinut maksaa vapaaehtoisen omantunnon mukaisen saunamaksun. Nyt on kuitenkin tullut aika uudistaa vanhaa. Päärakennuksen remontti aloitetaan pitkään ja hyvin monia hiihtäjiä palvelleista saunoista. Nyt myös sinulla on mahdollisuus jakaa mielipiteesi remonttiin liittyen. Mitä mielestäsi saunat kaipaavat ja mitä pitäisi erityisesti ottaa huomioon? Jaa ajatuksesi facebookissa tai instagramissa. Voit myös lähettää meille viestiä sähköpostitse hiihto@poytyanurheilijat.fi.

  Lue lisää

Suosittele meitä

Facebook Twitter 50Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - HIIHTO - FACEBOOK