HIIHTO

Hiihto

 

Pöytyän Urheilijoiden hiihtojaoston tarkoituksena on innostaa sekä pöytyäläisiä että lähikuntien lapsia ja nuoria perheineen hiihtoharrastuksen pariin. Opetamme, tarjoamme tarvittavat hiihtovälineet sekä pidämme yllä Haukkavuoren latumajaa, jota kiertävät lähiseudun parhaat hiihtoladut - hiihtojaoston ylläpitäminä nekin. Toimimme myös monien Varsinais-Suomen piirin hiihtokilpailujen järjestävänä seurana.

”Mahdollistamme liikkumisen riemun!” 

Ajankohtaista

27.5.2022

 

Ski Teamiläisten peruskuntokausi ja kesän harjoittelu lienee jo hyvin käynnissä. Tässä vielä harjoittelun tueksi muutamia yleisohjeita sekä valmis viikkosuunnitelma SKI TEAMILÄISEN KESÄHARJOITTELU (11–16-vuotiaat)

 

20.4.2022

 

Hiihtokauden päätös torstaina 28.4. klo 18

 

Pitkä ja kaikin puolin onnistunut hiihtokausi vaatii arvoisensa päätöksen!

 

Hopislaisilla on aihetta juhlia, niin aktiivista osallistumista kuin hienoja kisasuorituksia. Juhlistammekin yhdessä kulunutta hiihtokautta päätöstilaisuuden merkeissä, Haukkavuoressa torstaina 28.4. klo 18.00 alkaen.

Ohjelmassa on mm. seuranmestaruushiihtojen palkintojen jako, kakkukahvit, makkaran grillausta sekä rentoa yhdessäoloa.

 

Tervetuloa koko perheen voimin!

 

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 50Jaa

Tutustu toimintamme arvoihin

 

Yhteisöllisyys
Toimintamme on kaikille avointa ja koko perheelle hyvin sopivaa.

 

 

Tasa-arvo
Meillä jokainen saa harrastaa omana itsenään ja kaikki hyväksytään joukkoon. Ystävällisyys on yksi tärkeimpiä pelisääntöjämme.

 

 

Oikeudenmukaisuus
Emme sallitse kiusaamista tai epäurheilijamaista käytöstä.

 

 

Päihteettömyys
Päihteet eivät kuulu toimintaamme. Haluamme omalta osaltamme varmistaa lapsille ja nuorille turvallisen harrastusympäristön.

 

Visio:

Haluamme mahdollistaa lumiliikunnan riemun koko perheelle!

- Haluamme innostaa lähikuntien lapsia ja nuoria perheineen hiihtoharrastuksen pariin. Opetamme, tarjoamme tarvittavat hiihtovälineet sekä pidämme yllä Haukkavuoren latumajaa, jota kiertävät lähiseudun parhaat hiihtoladut.

Pöytyän Urheilijat Hiihto – Mahdollistamme liikkumisen riemun! 

Kiitokset yhteistyökumppanimme Matka-Niinimäki!

 

Olemme matkanneet Matka-Niinimäen busseilla Ylläksen ensilumenleirille jo 30 vuoden ajan. Eikä yhteistyömme suinkaan rajoitu vain tähän. Hiihtäjien värit voit bongata Niinimäen busseista myös hiihtokilpailuiden ja leiripäivien yhteydessä. Matka paikasta A paikkaan B käy nopasti, vaivattomasti ja varmasti yhdessä ... KIITOS!

Matka-Niinimäki

PÖYTYÄN URHEILIJAT - HIIHTO - FACEBOOK

Seuraa meitä myös Instagramissa!

 

@poytyahiihto