B-Pojat jäivät nollille Hyvinkäätä vastaan

PöU- Hyvinkää 0-2 (0-4, 0-3)

Kumilan Kymppi-Katto Areenalla nähtiin maanantaina Poikien Superpesistä, kun kotijoukkue sai vastaansa Hyvinkään Tahkon. Heti avausvuorossa vierailijat pääsivät pyörittämään peliään puolitoista lyöntikierrosta ja tekivät kolme juoksua. Ensimmäinen onnistuminen nähtiin kolmospuolen lyönnillä, toinen puolestaan syntyi lyönnin ohitettua nipin napin Pöytyän etukentän pelaajan ja kolmas kotiutuslyönti suuntautui kakkoskopparin eteen. Pöytyän tasoittava sisävuoro oli puolestaan lyhyt ja ytimekäs, kun kolme paloa syntyivät nopeasti. Hyvinkää onnistui toisessa vuoroparissa juoksunteossa kertaalleen, kun kolmospuolen välilyönti siirsi lukemat 0-4:aan. Pöytyällä oli ensimmäisen jakson aikana isoja vaikeuksia rakentaa kotiutustilanteita vieraiden tiiviisti pelannutta ulkokenttää vastaan. Punavalkoiset pääsivät jakson aikana vain kahdesti yrittämään etenijää kolmospesältä kotiin, tulosta ei kuitenkaan tullut. Pöytyän ulkopeli parani pelin edetessä ja myös vieraat pystyttiin pitämään alun onnistumisten jälkeen nollilla. Hyvinkäälle merkittiin jaksovoitto lopulta numeroin 0-4.
Tauon jälkeen Hyvinkää napsi heti avausvuorossa tililleen kaksi juoksua, joista toinen syntyi harhaheiton avustamana ja seuraava kotiutuslyönti meni koppareille saakka. Isäntäjoukkue tuskaili edelleen oman sisäpelinsä kanssa myös toisella jaksolla, eikä Pöytyältä nähty kuin yksi kotiutusyritys koko jakson aikana, mikä päättyi paloon kotipesään. Avausjakson tapaan punavalkoisten ulkopeli tiukentui jakson vanhetessa ja vieraat onnistuivat enää kertaalleen, kun pallo sirvahti ikävästi polttolinjassa. Hyvinkää vei näin myös toisen jakson voiton juoksuin 0-3 ja täydet kolme sarjapistettä Kumilasta jaksoin 0-2. Pöytyän parhaina pelaajina palkittiin Elmeri Iivonen ja Rasmus Toivonen. Runkosarja on Pöytyän osalta puolivälissä ja punavalkoiset ovat yhdeksän joukkueen lohkossa seitsemännellä sijalla. Lohkon neljä parasta etenevät pudotuspeleihin.
B-Poikien seuraava ottelu pelataan maanantaina 20.7 Kouvolassa. Seuraavan kerran joukkue nähdään Kumilan Kymppi-Katto Areenalla maanantaina 3.8. kello 18.00, kun vieraaksi saapuu Alajärven Ankkurit.