B-pojat kärsivät tappion Kouvolassa

Pöytyän B-poikajoukkue suuntasi maanantaina kulkunsa Kymenlaaksoon, jossa se kohtasi Poikien Superpesiksen ottelussa Kouvolan Pallonlyöjät. Ensimmäisellä jaksolla Pöytyän sisäpelissä toistuivat samat vaikeudet kuin viikkoa aiemmin käydyssä pelissä Hyvinkäätä vastaan. Etenijöillä oli ongelmia löytää tilaa isäntien ulkokentästä lyönneillään ja jo kakkostilanteet olivat kiven alla, kotiutustilanteista puhumattakaan. Punavalkoisten ulkopelaaminen oli lukkari Elmeri Iivosen orkestroimana sen sijaan tarkkaa, tiivistä ja se antoi joukkueelle omalta osaltaan mahdollisuudet jaksovoittoon. Ajoittain kotijoukkueellakin oli isoja haasteita rakentaa tilanteita. Kouvola kuitenkin onnistui Pöytyän terävästä ulkopelistä huolimatta naputtamaan jokaisessa vuoroparissa tulostaululle aina yhden juoksun lisää. Pöytyän lyöntipelin tuska ei helpottanut jakson vanhetessakaan ja lopulta vierailijat poistuivat pelikentältä jaksotauolle tyystin ilman kolmostilanteita ja 3-0 tappiolukemat niskassaan.

Toisen jakson startti ei asetelmia tuntunut muuttavan, sillä Kouvola iski avausvuorollaan lukemat 1-0:aan välilyönnillä ja Pöytyä takelteli pahasti sisäpelissään ja kolme paloa syntyivät nopeasti. Toisessa vuoroparissa Kouvola sai aikaan painostusta ja teki kolme juoksua. Tasoittavalla punavalkoiset onnistuivat loihtimaan itselleen ottelun ensimmäisen kolmos- ja ajolähtötilanteen, joka käytettiin välittömästi hyväksi Konsta Lahtisen iskettyä pallon merkistä väliin ja sen turvin Heikki Veijalainen toi kotipesään 4-1-kavennuksen.Kolmannessa vuoroparissa isäntäjoukkue sai jälleen lyötyä kaksi juoksua. Tasoittavalla Pöytyä sai sisäpeliään jälleen vähän paremmin pyörimään ja onnistui myös juoksunteossa, kun Lauri Kallio karkasi kotiin 6-2-juoksun polttoheiton mentyä kolmospesältä harhaan. Tämän jälkeen vierailijat pystyivät vielä rakentamaan ajolähdön, joka ei kuitenkaan tulosta tuottanut. Päätösvuoroparissa Kouvola onnistui hieman murtamaan Pöytyän hyvin toiminutta ulkopeliä tekemällä pitkän myllytyksen aikana neljä juoksua. Tasoittavalla vieraat tekivät vielä kaksi kaventavaa juoksua. Ensin Iivonen kotiutti välilyönnillään Oskari Vänttisen ja Oskari Kallion sivallus kakkoskopparin eteen saatteli serkkupoika Lauri Kallion kotipesään. Toisen jakson voitto meni Kouvolalle lopulta juoksuin 10-4 ja koko ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon 2-0, näin myös sarjapisteet jäivät Kymenlaaksoon. Pöytyän parhaina pelaajina palkittiin Elmeri Iivonen ja Rasmus Toivonen.
Poikien Superpesis Pöytyän osalta jatkuu maanantaina 27.7. Vetelissä. Seuraava B- Poikien kotiottelu Kymppi-Katto Areenalla pelataan maanantaina 3.8. kello 18.00, jolloin vastustajaksi saapuu Alajärven Ankkurit.