B-pojille karu kotitappio

PöU- Alajärvi 0-2 (0-4, 0-15)

Poikien Superpesis jatkui Pöytyän B-poikien osalta jälleen maanantaina, kun Kumilan Kymppi-Katto Areenalle runkosarjan viimeiseen kotipeliin vastustajaksi saapui Alajärven Ankkurit. Ankkureiden maanantain kokoonpanosta löytyi useampia pelaajia, jotka pelaavat seuran riveissä myös miesten Ykköspesistä. Ensimmäisellä jaksolla Pöytyän ulkokenttä ei päästänyt lukkari Elmeri Iivosen johdolla vierailijoita helpolla, vaan lukemat säilyivät loppuun saakka tiukkoina. Avausvuoroparissa alajärveläiset tekivät kaksi juoksua, ensin näppilyönti keskelle kenttää tuotti tulosta ja seuraavaksi pallo sujahti kolmospuolelle väliin. Pöytyän sisäpelaamista leimasivat edelleen koko kauden jatkuneet ongelmat tilanteen rakentamisessa. Muutamia hyviä yksittäisiä lyöntisuorituksia punavalkoisilta kyllä nähtiin, mutta tulosta ei syntynyt. Seuraavat täysosumat nähtiin vasta päätösvuoroparissa, kun Alajärvi iski jälleen kaksi juoksua. Tasoittavalla Pöytyä ei pystynyt avaamaan juoksutiliään, näin jaksovoitto karkasi Alajärvelle juoksuin 0-4.
Toisen jakson alussa kotijoukkueen ongelmat lyöntipelissä jatkuivat, eikä tilanteita pystytty kehittämään. Vierailijat saivat puolestaan oman sisäpelinsä paremmin pyörimään ja naputtivat heti kärkeen viisi juoksua, joista yksi syntyi kunnarilla. Toisessa vuoroparissa Pöytyä pääsi kertaalleen yrittämään juoksuntekoa, mutta juoksusaldo pysyi edelleen nollassa. Tasoittavalla Alajärvi meni lopullisesti menojaan, kun joukkue rummutti seitsemän juoksua, joista jälleen yksi oli kunnari ja numerot tulostaululla olivat 0-12. Suuri tappioasema latisti Pöytyän pelaamista entisestään, eikä kotijoukkue saanut kuparistaan rikki koko ottelussa, kun pohjalaisvieraat vielä tekivät kolme juoksua lisää olivat toisen jakson loppulukemat pöytyäläisittäin murheelliset 0-15. Alajärvi voitti ottelun jaksoin 0-2 ja kaappasi Kumilasta mukaansa kolme sarjapistettä. Pöytyän parhaina pelaajina palkittiin Elmeri Iivonen ja Oskari Kallio.
Pöytyän B-Poikien seuraava ja samalla kauden viimeinen peli pelataan maanantaina 10.8 Tampereella Manse PP:tä vastaan