Edustusjoukkueet jatkavat voittojen tiellä

Kuva: Paula Pellonperä

Naisille voitto paikalliskamppailusta

Tiistaina 27.6. Kumilan Kymppi Katto -areenalla päästiin seuraamaan tiukkaa paikalliskamppailua, kun Pöytyän naiset saivat vieraakseen aina haastavan Loimaan.

Ensimmäinen jakso kului aina viimeiseen vuoropariin asti samalla kaavalla: Pöytyä teki omalla sisävuorollaan 1-3 juoksua ja Loimaa kiri aina tasoittavalla sisävuorollaan tasatilanteeseen. Ensimmäisen jakson viimeisessä vuoroparissa tilanteen ollessa tasan 6-6 Pöytyän onnistui kuitenkin jälleen karata kahden juoksun päähän, eikä Loimaa enää saanut tasoitettua. Kotijoukkeen sisäpelissä tapahtuneista sekoiluista ja muutamista ulkopelivirheistä huolimatta ei hyvälyöntisen vastustajan panos aivan riittänyt, ja ensimmäinen jakso päättyi kotijoukkueelle 8-6.

Myös toisella jaksolla Pöytyän sisäpelissä oli havaittavissa pientä hermoilua ja keskittymisen puutetta. Tälläkin jaksolla ulkopeli kuitenkin kesti riittävän hyvin, ja sisäpelissä Pöytyä teki juoksuja tarpeeksi: yhden enemmän kuin vastustaja. Siispä myös toinen jakso päättyi Pöytyän hyväksi 3-2 ja koko ottelu näin 2-0.

Kotijoukkueen parhaina otteluisäntä OPKK palkitsi 1. Essi Ilmasen sekä 2. Sylvi Pellonperän.

Miehet jatkavat vahvasti

Miesten Ykköspesisessä pelattiin myös paikalliskamppailu, kun Ulvila vieraili Kymppi-Katto Areenalla keskiviikkona 28.6. Kotijoukkue jatkoi hyviä esityksiään ja kaatoi vieraat puhtaasti 2-0. Otteluraportti löytyy täältä