Kansainvälistä väriä tulevaisuusmatkan pesäpallotapahtumassa

Kuva: Paula Pellonperä

Kumilassa pelataan keskiviikkona 19.7. miesten Ykköspesis-ottelu Pöytyä-Vähäkyrö, jossa kulttuurit kohtaavat hienossa suomalaisessa urheiluhengessä.

Pöytyän Urheilijat on kutsunut kaikki Turussa pelattavan pesäpallon World Cupin ulkomaiset pelaajat seuraamaan ottelua, ja ennakkoon tilaisuuteen on ilmoittautunut jo 30 Intialaista ja 10 Australialaista pesäpalloilijaa. Myös muiden kansallisuuksien pelureita on varmasti tulossa mukaan. Seura on myös järjestänyt pelureille kuljetuksen otteluun ja takaisin Turkuun.

Pöytyän kunta on myös vahvasti mukana tapahtumassa, ja kutsuu kaikki kuntalaiset mukaan Pöytyän tulevaisuusmatkalle koko kunnan joukkueella. Tilaisuuteen on kaikilla pöytyäläisillä vapaa pääsy tunnussanalla ”tulevaisuumatka”, jonka tietämällä saavat 500 ensimäistä kuntalaista lisäksi lipunmyynnistä kahviin ja grillimakkaraan oikeuttavat lipukkeet!. Paikalla ovat kuntalaisia vastaanottamassa vastavalitut kunnanvaltuuston ja –hallituksen puheenjohtajat & tulevaisuusmatkanjohtajat Rauno Kajander ja Pentti Wärri, joten illan aikana on myös mainio mahdollisuus keskusteluun tulevaisuusmatkan tulevista vaiheista.

Ottelutapahtumaan odotetaan melkoista yleisöryntäystä, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa ja mieluiten kimppakyydeillä tai polkupöyrällä, koska pysäköintitilat Kymppi-Katto Areenalla ovat varsin rajalliset.

Tule mukaan Pöytyän Urheilijoiden ja Pöytyän kunnan yhteiselle tulevaisuusmatkalle!