Kohti uutta kautta - 6 tuttua miestä jatkaa Pöytyällä

Kaudesta 2019 on tulossa varsin mielenkiintoinen miesten ykköspesiksessä. Sarjaan saadaan ainakin kolme uutta joukkuetta, kun Superpesisksestä pudonneen Haminan lisäksi kokonaan uusina ykköspesispaikkakuntina aloittavat Simo ja Kannus.
Ykkösestä pudonnut Jokioinen kärkkyy vielä paikkaa auringossa, mikäli joku nykyisistä joukkueista joutuu sarjapaikastaan luopumaan.

Pöytyällä on jo käynnistetty kovalla tohinalla uuteen kauteen valmistautuminen, ja jatkosta on sovittu neljän oman kasvatin ja tulevan huippulukkarin kanssa. Pöytyällä jatkavat ensi kaudella Joona Iivonen, Niko Julin, Arttu Kaurila, Tapio Mäkipää ja Heikki Rasilainen. Lisäksi huolto ja varusteet ovat tulevallakin kaudella hyvissä käsissä, kun Jouni Mäkelä jatkaa edustusjoukkueen huoltajana. 

Neuvottelut ovat käynnissä myös useiden muiden nykyisten pelaajien sekä muutaman uuden pelurin kanssa. Tavoitteeksi on jo asetettu pudotuspelipaikka kaudella 2019. Lisäinfoa tulossa lähiaikoina.

Naisten ykköspesisjoukkueen sopimustilanteesta uutisia huomenna!

Kuvat: Kimmo Karvinen @kimmongalleria


Joona Iivonen              Niko Julin                   Arttu Kaurila                Tapio Mäkipää          Heikki Rasilainen