Mediatiimiin innokkaita osaajia

PöU pesäpallon mediatiimiin on saatu nopeasti mukaan loistavia media-alan osaajia. Mukana toiminnassa ovat Anu Simola, Anna-Mari Alkio ja Jere Hellsten. Tiimi aloittaa aktiivisen toimintansa  aivan lähiaikoina.

Tässä tiimiläisten esittäytymiset ja terveiset :-)

Anu : "Työskentelen Fonectalla ryhmäpäällikkönä tiimissä, jossa tehdään yritysten kotisivustoja ja verkkokauppoja. Näin siis nettinäkyvyys, sekä verkkolöydettävyys ovat tuttua juttua. Kuljin 9 vuotta Pöytyän pesäpalloilijoiden mukana poikajoukkueen kakkosvalmentajana ja joukkueen johtajana. Pöytyä-Loimaa Suurleireillä olen toiminut viestintävastaavana. Muutaman vuoden tauon jälkeen ikävä tätä porukkaa on käynyt ylivoimaiseksi ja tässä sitä taas ollaan. Annan oman panostukseni ja tietämykseni pesisväen medianäkyvyyteen"


 

Anna-Mari: ”Moi! Olen Anna-Mari Alkio, Anski-nimeä paremmin totteleva yrittäjä Kyröstä. Yritykseni toimii Turussa Mustinkadulla, jossa pyöritän lounas-ravintola Skanssinkulmaa. Olen alkuperäinen Kumilan tyttö ja pesäpallo kuului elämääni vahvasti nuoruusvuosina. Pesäpalloa tuli pelattua Pöytyän Urheilijoissa kuin myös Mellilän Mäiskeessä, superpesis-ottelut Loimaalla olivat parasta ajanvietettä ja tuomarointiakin tuli harrastettua eri junnuleireillä. Olimme muutama vuosi sitten ystäväni Erjan kanssa New Yorkissa ja tottahan oli pakko päästä myös baseballia katsomaan. Todettakoon, että suomalainen pesäpallo on huomattavasti mielenkiintoisempaa ja viihdyttävämpää. :)
Itse olen seurannut viime aikoina Pöytyän pesäpalloilijoiden hyvää pöhinää SoMessa ja kiittelinkin viime kauden live-lähetyksiä. Sosiaalista mediaa käytän melko paljon työni puolesta ja kokemusta löytyy myös alueviestintäpäällikön roolista.  Haluan olla auttamassa ja jakamassa edelleen sitä hyvää fiilistä ja positiivista tekemisen meininkiä, mikä Pöytyän Urheilijoiden pesäpalloilijoilla on!”


Jere: "Moi, Olen Jere Hellsten. Opiskelen journalismia Turun ammattikorkeakoulussa. Varsinaista pesistaustaa ei meikäläiseltä löydy sen enempää, kuin koulussa pelatut pelit, mutta olen seurannut lajia sitäkin enemmän lähinnä kavereiden ja tuttujen kautta, jotka ovat tässä seurassa pelanneet. Muutaman viime vuoden aikana seuraaminen on vain lisääntynyt. Suhteeni mediaan ja viestintään on tiivis, koska opiskelen alaa ja olen kiinnostunut siitä. Olen innokas kehittämään seuran viestintää ja kehittymään itse siinä sivussa."