Miehillä hyvä leiriviikonloppu

Testeissä hyviä tuloksia

PöU pesiksen ykköspesisjoukkue kokoontui marraskuun toisena viikonloppuna ensimmäiselle yhteisleirille testien ja palaverien merkeissä. Leiri alkoi perjantaina nopeus- ja loikkatesteillä Loimaan palloiluhallin juoksusuoralla ja jatkui lauantaina Elisenvaaran kunto- ja liikuntasalissa. Testit päättyivät suununtaina Kisariihessä tehtyihin sisä- ja ulkopelitesteihin. Testeissä tehtiin ajankohtaan nähden varsin kovia tuloksia, mm. seuran kennojen ennätys 30 metrillä!

Ensi kaudella pienempi kokoonpanon vaihtuvuus 

Testien lomassa pidettiin palavereja ja mietittiin tulevan kauden taktisia kuviota pelinjohtaja J-P Niittymäen johdolla: ”Pöytyällä on koossa hyvä nippu tulevaan ykköspesiskauteen ja mikä tärkeintä näyttää siltä että kokoonpanon vaihtuvuus tulee olemaan huomattavasti pienempi kuin viime kaudella. Ensi kaudella tavoitteena on pienentää selvästi annettujen juoksujen määrää”

Tavoitteena pudotuspelit

Myös tulevan kauden tavoitteita lyötiin lukkoon ja joukkue oli yksimielisesti sitä mieltä että kesällä 2017 ottelut eivät lopu runkosarjaan vaan Pöytyä nähdään ensimmäistä kertaa mukana pudotuspeleissä eli viiden parhaan joukossa. Miesten Ykköpesiksessä pelataan 12 joukkueen kaksinkertainen sarja ja sen lisäksi 3 joukkueen lisälohkot joista tulee kaksi lisäpeliä (1 kotona , 1 vieraissa, arvotaan). Pöytyän kanssa samassa lisälohkossa pelaavat MansePP Tampereelta ja Ulvilan Pesä-Veikot. Runkosarjan voittaja nousee suoraan Superpesikseen kaudeksi 2018 ja sijoille 2-5 sijoittuneet pelaavat ottelupareina (2-5, 3-4) paikasta nousukarsintaan Superpesiksessä sijoille 12 ja 13  sijoittuneita joukkueita vastaan.

Pöytyän harjoitusryhmä 2017:

Waltteri Hämäläinen
Joona Iivonen
Marlo Jaakkola
Sebastian Jaakkola
Niko Julin
Arttu Kaurila
Risto Kiviharju
Tero Lepola
Tapio Mäkipää
Arto Pasuri
Mikko Pauna
Toni Pomell
Heikki Rasilainen
Miikka Riikonen
Joona Salmi
Sami Virto