Miehillä tiukka vieraspeliputki

Pöytyän miehet pelaavat kolme vierasottelua neljän päivän sisään Ykköspesiksessä. Putki alkaa Ulvilasta torstaina ja jatkuu pitkällä viikonlopputuplalla, kun lauantaina 29.7. pelataan Muhoksella ja sunnuntaina Ylivieskassa. Joukkue lähtee matkaan jo perjantaina ja yöpyy Ylivieskassa.

Viikonlopun otteluissa Pöytyällä on jo mahdollisuus käytännössä varmistaa paikkansa syksyn pudotuspeleissä, joten panosta otteluissa on mukavasti mutta joukkue ei ota turhia paineita. Kaikki vierasturneen vastustajat ovat tällä hetkellä selvästi neljäntenä olevan Pöytyän takana sarjassa mutta erittäin vaarallisia kotikentällään.

Pelinjohtaja J-P Niittymäki paaluttaa teemoja pitkälle viikonlopulle:
" Ulvilaan lähdetään palauttamaan meidän ulkopeliä uskottavalle tasolle Tampereen räpellyksen jälkeen. Siellä oikeastaan vain Rasilainen ja Pauna ansaitsivat puhtaat paperit suorituksestaan, joten meidän muiden pitää yksinkertaisesti olla parempia. Huolellisuudesta ja valmistautumisesta se kaikki lähtee. Muutenkin haluan että näissä kolmessa matsissa nimenomaan ulkopelissä tapahtuisi kehitystä. Parissa viime pelissä vastustajatkin omalla pelillään ovat kylväneet meille opin siemeniä, joita meidän tulee siis kehittää. Sisällä sapluuna pelaamisessa on löytynyt ja vaikka hieman tautien jälkeen vielä puolikuntoisena lähdetään pelaamaan, niin lopulta siellä onnistuminen on omasta mielestäni täysin mahdollista. Jokaisen pitää vain pystyä maksimoimaan osaaminen oikeilla hetkillä.
Odotan näistä kolmesta pelistä 5-6 pistettä, joiden myötä pudotuspelipaikka alkaisi olla turvattu. Helppoja pelejä ei ole tiedossa, mutta jos yllämainittuja teemoja pystytään toteuttamaan, niin mahdollinen tuo tavoite silloin on."