Miesten hallipelit käyntiin lauantaina Kotkan Ruonalassa

Kuva: Timo Kesti

Pj. Markus Wirzeniuksen ennakko:

”Pöytyän Urheilijoiden miehet aloittavat hallipelikautensa Superpesikseen noussutta Haminan Palloilijoita vastaan. Viime vuoden ykköspesiksen voittaja on loistava mittari monessakin mielessä. Hamina on varmasti sarjanousun innoittaman treenannut talven hyvin, ja tulee varmasti olemaan hyvässä iskussa lauantaina.

Onneksi nälkää harjoitella on löytynyt myös Pöytyältä. Viimeisimpänä osoituksena Pöytyän leiriviikonloppu, jossa miehet suorittivat kunnialla läpi 3 lajiharjoitusta, nopeuskestävyystestit ja parin tunnin palaveri-istunnon.

Joukkue on kokenut viime vuoteen verrattuna suuria muutoksia, kun loppupelien 12 pelaajasta 5 on poistunut joukkueesta. Lisäksi joukkue on myös uusi pelinjohdolle ja toisinpäin. Tämän vuoksi talven pelit ovat ennen kaikkea tutustumista toisiimme. Pelin sisällä on löydettävä yhteinen kieli, jota kaikki ymmärtävät ja yhteiset säännöt, joita kaikki kunnioittavat, sekä tietysti yhteinen ymmärrys siitä, mikä on joukkueen edun mukaista. Näihin asioihin vastauksia lähdetään etsimään kevätkaudella. 

Ruonalaan matkaan lähtee 13 miestä, joista 10 tulee Pöytyän omista miehistä ja 3 nuorta Kankaanpääläistä tulee täydentämään loput paikat. KaMan Angervisto, Ehto ja Jokisalo kävivät antamassa hyviä näyttöjä jo viikonlopun aikana miesten leirityksellä, ja pelinjohto odottaa mielenkiinnolla poikien näkemistä tositilanteessa. Ottelu alkaa kello 14.00.”

Kokoonpano 1. jaksolla:

 1. Toni Pomell 3P
 2. Joona Salmi S
 3. Mattias Kitola 2P
 4. Arto Pasuri 1V
 5. Risto Kiviharju 3V
 6. Matias Jokisalo 2K
 7. Tommi Angervisto 2V
 8. Heikki Rasilainen 3K
 9. Joona Iivonen L
 10. Marlo Jaakkola
 11. Ville Harju
 12. Valtteri Virtanen
 13. Niko Ehto