Miesten talvikauden huipennus Tampereella

Kuva: Pesäpalloilijatkin ovat päässeet jo treenaamaan uudella POP Areenalla

"Suurin piirtein 20 viikkoa sitten aloitettiin tekemään töitä tällä joukkueella, ja porukka on painanut ison määrän tunteja hikoillen koulunsalissa. Talvikausi ei aina ole pesäpalloilijan juhlaa, mutta pelit rikkovat arkea mukavasti. Sen vuoksi on mukava päästä pelaamaan tulevana viikonloppuna hyviin olosuhteisiin Tampereen Pirkkahalliin.

Talvikaudella on paljon käyty asioita teoriassa läpi. Pienryhmissä olemme yrittäneet parhaan mukaan saada hommia eteenpäin, mutta nyt aletaan olla siinä pisteessä kautta, että tarvitaan konkretiaa ja lisää dataa. Näitä kahta asiaa saadaan parhaiten nimenomaan kovien pelien kautta, joita viikonloppuna on luvassa.

Vastaan asettuvat syksyn Playoff tuttu ja isäntänä toimiva MansePP, sekä yhteistyöseuramme Kankaanpään Maila. Mansen kohtaaminen saa varmasti pelaajat syttymään ja on odotettavissä, että molemmat joukkueet hakevat jo ennakkoasetelmia 12.5. pelattavaa Ykköspesiskauden avausottelua varten. Kankaanpää taas on mielenkiintoinen jo senkin vuoksi, että joukkueeseen on siirtynyt kolme Pöytyän miestä: toiseen peliin vastustajan kiilaan astelevat tutut nimet Pauna, Riikonen ja Virto. 

Omasta mielestä nyt eletään talvikauden huipennusta, ja nyt on uskallettava ottaa mittaa miehestä. Harjoiteltuja asioita; etenemistä, kaaripeliä ja henkilökohtaista taitotasoa, on nyt pystyttävä siirtämään pelitilanteeseen.

Hallipelit toimivat myös tähän aikaa kaudesta hyvänä siirtymänä harjoittelussa. Talviharjoittelussa on yritetty tähdätä siten, että viikonloppuna saadaan tehoja irti miehistä. Pelien jälkeen on aika antaa kropalle vähä lepoa ja ottaa painopistettä toiseen suuntaan. Näiden pelien pohjalta tullaan myös luomaan sitten askelmerkit kevään ensimmäisiin ulkoharjoituksiin. Nautitaan nyt kuitenkin hallipesiksestä vielä vähän aikaa.

Toivottavasti väki löytää viikonloppuna Pirkkahalliin. Nähdään siellä!

Avausottelussa sunnuntaina 11.3. siis vastassa kello 10.00 MansePP ja heti perään 12.30 kohdataan Kankaanpään Superpesis-miehistö."

-MW