Naisilla tiukat lohkovälierät- ratkaisupeli ke 17.8. Kumilassa!

Pöytyän naiset pelasivat viikonloppuna Suomensarjan lohkovälieräottelut sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina pelattiin Kymppi-Katto Areenalla ja sunnuntaina Turun Kupittaalla.
Molemmat ottelut olivat todella tasaisia ja ratkaisu jäi lopulta kolmanteen otteluun, joka pelataan keskiviikkona 17.8. kello 17.30 Kumilassa.

Lauantain otelussa kotijoukkue Pöytyä oli ensimmäisellä jaksolla selkeästi parempi voittaen jakson puhtaasti 4-0. Eritysesti Pöytyän vahva ulkopeli oli myrkkyä Turulle, joka sai koko jaksolla vain kaksi kolmostilannetta Toista jaksoakin Pöytyä hallitsi aina viimeiseen vuoropariin asti, jolloin Turku sai vihdoin rakennettua jatkuvaa painostusta ja tuli hyvillä lyönneillä tasoihin. Jakso kuitenkin päättyi 3-3 numeroihin ykköspalolla ja näin kotijoukkue vei avausottelun 1-0 (4-0, 3-3). Kolmostilanteet 9-5.

Palkinnot: 1. Essi Ilmanen 2. Venla Valkeapää

Kotipesässä oli tunnelmaa

Voittokiilassa  Kuvat: Paula Pellonperä

Sunnuntaina jatkettiin Turun Kupittaan avaralla kentällä jossa Turku oli paremmin mukana ottelussa ja veikin avausjakson lopulta 4-3. Vieraat saivat otteluun  hyvän alun siirtyen avausvuorossa jo 0-3 johtoon Kaisa Paunan kolmosjatkelyönnin tuottaessa kaksi juoksua ja takatilanteen. Toisella jaksolla Pöytyä nousi takaa viimeisessä vuoroparissa Sanni Kyläpekan lyönnillä johtoon ja vahva ulkopeli kesti Turun tasoitusyritykset. Näin edessa oli Supervuoropari jossa kumpikaan ei onnistunut. Kotiutuslyöntikisa ratkesi viimeisessä parissa Turun eduksi 2-1 ja näin lohkon loppuotteluun menijä selviää vasta keskiviikkona.

Kolmostilanteet 12-17 Pöytyälle.

Palkinnot: 1. Essi ilmanen 2. Kaisa Pauna