Naisten kausi päättyi tappioon Supervuoroparissa

Naisten ykköspesisjoukkueen unelma jäi tällä kertaa vielä toteutumatta. Joukkue pelasi jännittävän ja tasaisen välieräsarjan Siilinjärven Pesistä vastaan. Tuo sarja päättyi ratkaisevan kolmannen ottelun niukkaan tappioon Supervuorossa luvuin 0-1. Näin naisten kausi päättyi ja SiiPe jatkaa välieriin Joensuun Mailaa vastaan. Raportti löytyy täältä.

Naisten kausi oli kuitenkin hieno, alkukaudesta tulleet Terhi Värrin ja Pinja Rouhiaisen pahat loukkaantumiset aiheuttivat pään vaivaa ja hankaloittivat oikean kokoonpanon löytymistä kun pelaajarinki oli melko pieni. Yhteistyöseura Rauman Ferasta  mukaan saatu Aino Tanhua oli tärkeä peluri samoin kuin Laitilan Jyskeen Ilona Hakoniemi. Loppukauden tärkeisiin peleihin saatiin vielä mukaan Porin Pesäkarhuista Fanny Lahtinen, joka oli todella tärkeä lenkki sekä sisäpelissä että ulkopelissä polttajan tontilla.

Suuret kiitokset yhteistyökumppaneille, talkooväelle, tuomareille ja erityisesti hienolle kotiyleisölle joka eli mukana ja kannusti joukkuetta koko kauden ajan! Hetken huilin jälkeen jatketaan kohti kautta 2020.

Timo Kestin kuvia kauden viimeisestä pelistä: