Naisten treenikausi käyntiin hienojen uutisten saattelemana!

Vahva yhteistyö käynnistyy Laitilan Jyskeen kanssa


Varsinais-Suomen pesäpallon vahvat toimijat PöU pesis ja Laitilan Jyske ovat sopineet pitkäjänteisestä yhteistyöstä naispesäpallon kehittämiseksi. Tavoitteena on rakentaa omalle lähialueelle vahva ja toimiva pelaajapolku pesiseskarista Superpesikseen asti.
Tulevalla kaudella tämä tarkoittaa konkreettisesti sitä, että muutaman vuoden tauon jälkeen Varsinais-Suomessa pelataan jälleen tyttöjen Superpesistä Laitilan Jyskeessä ja Pöytyän B-ikäiset pelaajat ovat mukana joukkueessa saaden tärkeitä oman ikäluokan pelejä.
Tärkeänä osana yhteistyötä on farmisopimus, joka mahdollistaa Suomensarjan pelaamisen kovatasoisessa ja tavoitteellisessa Jyskeen joukkueessa niille Pöytyän pelaajille, joille ei ole vielä tarjolla vakituista paikkaa ykköspesisjoukkueessa.


Aleksi Mäkelä mukaan valmennustiimiin


Naisten uutena kakkospelinjohtajana ja valmentajana aloittaa kokenut huippupesäpalloilija Aleksi Mäkelä. Loimaan Palloilijoiden kasvatti on saavuttanut Suomenmestauuden 2007 Hyvinkään Tahkossa  ja pelannut viimeksi valtakunnan tasolla 2016 Pöytyän ykköspesisjoukkueessa. Siviilissä Säkylässä matematiikan opettajana toimivan Alen sopimus on kaksivuotinen. PöU pesis toivottaa Alen lämpimästi tervetulleeksi tiimiin!